Murupolku

Järjestöavustusten haku vuodelle 2024

Järjestöavustusten haku vuodelle 2024

 

Hyvinvointialue avustaa yhteisöjä, joiden toiminta tukee, täydentää ja monipuolistaa hyvinvointialueen sosiaali- terveys- ja pelastuspalveluita. Avustusten kriteerit löytyvät täältä: Järjestöavustusten kriteerit

Toiminta-avustusten hakuaika on päättynyt 28.1.

     Hakemuslomake pdf-tiedostona:  Hakemuslomake_pdf

Kerta-avustusten hakuaika on jatkuva.

     Hakemuslomake: Kerta-avustusten hakulomake

     Hakemuslomake pdf-tiedostona: Hakemuslomake_pdf

Kumppanuusavustusten hakuaika on jatkuva.

     Hakemuslomake: Kumppanuusavustuksen hakulomake

 

Lisätietoa järjestöavustuksista: Lue lisää järjestöavustuksista

 

Materiaalipankki:

     Palautelomake toiminnasta: Palautelomake toiminnasta

     Palautelomake tapahtumasta: Palautelomake tapahtumasta

Mikäli järjestön toiminnan arvioinnissa halutaan käyttää osallisuusindikaattoria, ole yhteydessä osallisuuskoordinaattoriimme: Anna Erkamo, anna.erkamo@omahame.fi

 

Hyvinvointialueen järjestöavustukset jakautuvat kolmeen avustuslajiin: 

Toiminta-avustusta voi hakea vuosittain. Sitä voidaan kohdentaa joko pysyvämpään tai uutta käynnistävään toimintaan, joka vastaa hyvinvointialueen asukkaiden hyvinvoinnin vajeisiin. Toiminta-avustusta ei voi hakea toimintaan, johon voi hakea kumppanuusavustusta.

Kerta-avustus myönnetään toimintaan, jolla vastataan toimintaympäristössä ja/tai kohderyhmän tarpeissa tapahtuneeseen äkilliseen, ajankohtaiseen muutokseen. Kerta-avustusta voi hakea ympäri vuoden. Hyvinvointialue myöntää kerta-avustuksen samaan toimintaan vain kerran.

Kumppanuusavustukset kohdennetaan niihin keskeisiin yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa hyvinvointialue tekee kiinteästi yhteistyötä. Kumppanuusavustuksilla hyvinvointialue sitoutuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja neuvottelevaan avustamiseen. Järjestö saa rahoitusta myös muualta, esim. STEA:lta.

lahella.fi

Lähellä.fi

Lähellä.fi kokoaa tiedot järjestöjen tuottamasta toiminnasta sekä avoimista vapaaehtoistehtävistä. Löydät yhdistykset sekä kunnittain että toimialoittain.

Siirry tästä lahella.fi-sivulle