Murupolku

Järjestöavustusten haku vuodelle 2024

Raportointi järjestöavustusten käytöstä vuodelta 2023

Sähköisen raportointilomakkeen linkki lähetetään järjestöjen hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 1.12.2023. 

11.12.2023 raportointiin liittyvä keskustelu Teamsissa klo 1718 lisätietoja ja -ohjeistusta varten:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Järjestöavustusten haku vuodelle 2024

Kumppanuusavustuksen haku 1.12.- 20.12. Kumppanuusavustusten hakulomake: Kumppanuusavustushaku

Tarkemmat ohjeet hakulomakkeen alussa

Kerta- ja toiminta-avustusten hakuaika heti vuoden 2024 alussa.

Hyvinvointialueen järjestöavustukset jakautuvat kolmeen avustuslajiin: 

Toiminta-avustusta voi hakea vuosittain. Sitä voidaan kohdentaa joko pysyvämpään tai uutta käynnistävään toimintaan, joka vastaa hyvinvointialueen asukkaiden hyvinvoinnin vajeisiin. Toiminta-avustusta ei voi hakea toimintaan, johon voi hakea kumppanuusavustusta.

Kerta-avustus myönnetään toimintaan, jolla vastataan toimintaympäristössä ja/tai kohderyhmän tarpeissa tapahtuneeseen äkilliseen, ajankohtaiseen muutokseen. Kerta-avustusta voi hakea ympäri vuoden. Hyvinvointialue myöntää kerta-avustuksen samaan toimintaan vain kerran.

Kumppanuusavustukset kohdennetaan niihin keskeisiin yhteistyökumppaneihin, joiden kanssa hyvinvointialue tekee kiinteästi yhteistyötä. Kumppanuusavustuksilla hyvinvointialue sitoutuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja neuvottelevaan avustamiseen. Järjestö saa rahoitusta myös muualta, esim. STEA:lta.

 

Lue lisää järjestöavustuksista

lahella.fi

Lähellä.fi

Lähellä.fi kokoaa tiedot järjestöjen tuottamasta toiminnasta sekä avoimista vapaaehtoistehtävistä. Löydät yhdistykset sekä kunnittain että toimialoittain.

Siirry tästä lahella.fi-sivulle