Navigointivalikko

Nuorten tukipalvelu Toppari

Nuorten tukipalvelu Toppari

Toppari palvelu on tarkoitettu pääosin 13–17-vuotiaille nuorille perheineen. Topparin moniammatillisessa tiimissämme työskentelee sekä sosiaali- että terveydenhuollon ammattilaisia.

Nuoren, hänen vanhempiensa ja perheen tilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Yhteistyötä teemme tarvittavien sekä nuoren elämässä jo olemassa olevien toimijoiden kanssa, kuten opiskeluhuolto.

Toteutamme sekä yksilötyötä että ryhmätoimintaa. Työskentelymme on suunnitelmallista ja tavoitteellista, ja sen kesto ja intensiivisyys vaihtelee tarpeen mukaan. Teemat liittyvät laajasti nuorten elämään. Psyykkiset ja/tai sosiaaliset vaikeudet voivat näkyä esimerkiksi mielialan tai käyttäytymisen muutoksina tai koulunkäynnin vaikeutena. Myös koti- ja perhetilanteisiin liittyvät haasteet sekä muut elämän kuormittavat tilanteet voivat olla syy työskentelylle.

Toimi näin

Toppariin ohjaudutaan pääsääntöisesti palvelutarpeen arvioinnin kautta. Ammattilaiset voivat myös täyttää mukaan pyyntö lomakkeen perheen kanssa.

Mikäli olet jo asiakkaana palvelussa, ota ensisijaisesti yhteyttä omaan työntekijääsi.

Nuorten tukipalvelu Topparin toimipiste, Hämeenlinna

Nuorten tukipalvelu Topparin toimipiste sijaitsee osoitteessa Turuntie 4, 2. kerroksessa.


Osoite


2. kerros

Turuntie 4, 13130 HÄMEENLINNA


Normaalit aukioloajat

Asiointi ajanvarauksella
  • Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:00

Muut yhteystiedot


Kunnat:

Hämeenlinna

Nuorten tukipalvelu Topparin mukaanpyyntölomake, Hämeenlinna

Nuorten tukipalvelu Topparin asiakkaaksi voi hakeutua sähköisen mukaanpyyntölomakkeen kautta.

Mukaanpyyntölomakkeen voivat täyttää perheen tai nuoren kanssa oppilashuollon, lastensuojelun, nuorisopsykiatrian, perheneuvolan, Ankkuri-tiimin, varhaisen tuen perhetyön työntekijät tai ne, jotka ovat huolissaan nuoren tai perheen tilanteesta.