Murupolku

Täydennyskoulutukset

Oma Hämeen avoimet koulutukset 

Tervetuloa Oma Hämeen täydennyskoulutuksiin. Oma Hämeen (myös Kanta-Hämeen keskussairaalan) avoimet koulutukset löydät Koulutuskalenteristamme.

Koulutuksia järjestetään lähikoulutuksina Oma Hämeen alueen koulutustiloissa tai etäyhteydellä (yleensä Teams). Järjestämistapa on mainittu koulutuksen tiedoissa. Linkki etäyhteydellä järjestettäviin koulutuksiin lähetetään viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostiin, jonka olet kirjannut koulutuskalenteriin rekisteröityessä omiin tietoihisi. Tarkastathan tietosi ilmoittautuessasi.

Koulutustilaisuuksien osoite ja koulutustila on ilmoitettu koulutusilmoituksessa koulutuskalenterissa.  

Täydennyskoulutuksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät Osaamisen kehittämisen palveluissa parhaiten sähköpostiosoitteestamme koulutus(at)omahame.fi. Olethan rohkeasti yhteydessä meihin, autamme mielellämme!

Koulutuksiin ilmoittautuminen

  • Tästä linkistä pääset koulutuskalenteriimme, jonka kautta voit ilmoittautua tai perua ilmoittautumisesi Oma Hämeen järjestämiin koulutuksiin. Ilmoittautuminen koulutuksiin viimeistään viikkoa ennen koulutusta.
  • Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä koulutuskalenterin käyttäjäksi, jonka jälkeen voit ilmoittautua koulutukseen. Huomioithan, että onnistuneesta koulutukseen ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi.
  • Jos koulutuksen ilmoittautuminen on jo päättynyt, voit tiedustella mahdollisuutta ilmoittautua koulutukseen sähköpostitse koulutus(at)omahame.fi. Varmistathan ennen yhteydenottoa, että olet jo rekisteröitynyt koulutuskalenteriimme.
  • Oma Hämeen oman henkilöstön ilmoittautuminen tapahtuu intran Hertta-työpöydällä koulutuskalenterin kautta.

Osallistumismaksut

Tarkasta osallistumismaksu koulutuksen ilmoituksesta koulutuskalenterista.

Pääsääntöisesti osallistumismaksut ovat:

  • koko päivän koulutus etä 84€ + alv 24%, lähikoulutus 94,5€ + alv 24%.
  • puolen päivän koulutus etä 42€ + alv 24%, lähikoulutus 52,50€ + alv 24%.
  • lyhyet webinaarit: tarkasta hinta ilmoituksesta (0-40€)

Osallistumismaksut laskutetaan koulutuksen jälkeen osallistujan työnantajalta, ellei toisin sovita. Osallistuja vastaa laskutusosoitteen oikeellisuudesta. Ilmoittautumisen koulutuksiin voi peruuttaa maksuttomasti viimeiseen peruutuspäivään mennessä, ellei koulutuskohtaisesti ole toisin ilmoitettu. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi antaa samassa työyhteisössä toimivalle kollegalle, vaihdoksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse koulutus(at)omahame.fi.

Ruokailu

Ainakin kokonaisten koulutuspäivien aikana ruokailu koulutustilan läheisyydessä on omakustanteisesti mahdollista. Mahdollisuuksista kerrotaan koulutuksen ilmoituksessa.   
Esimerkiksi Hämeenlinnassa keskussairaalalla on mahdollista ruokailla henkilökunnan ruokasalissa tai potilaskahvio Ilonassa ja Forssan sairaalalla pääterveysaseman kahviossa tai sairaalan kahviossa.

Koulutustilat ja pysäköinti

Kanta-Hämeen keskussairaalalla Hämeenlinnassa pysäköintitilaa autoille on Ahveniston päiväkodin ympäristössä, käynti Marssitieltä. Ahveniston koulutus- ja kokoustilojen sijainnit.