PEF-seuranta etämittauksena

PEF-seuranta etämittauksena

Terveydenhuollon ammattilainen arvioi soveltuuko etämittauksena suoritettu PEF -seuranta sinulle. Tällöin saat käyttöösi Orlan etämittaussovelluksen ja digitaalisen PEF-mittarin. Sovelluksen avulla voit suorittaa PEF-mittauksia hoitajan sinulle määrittelemän mittausohjelman mukaisesti, tai koska tahansa kun sinulla on oireita. Sinun on helppo kuljettaa mittaria mukanasi ja voit tehdä laadukkaan astman seurannan paikasta riippumatta. Tekemäsi mittaustulokset välittyvät terveydenhuollon ammattilaiselle heti mittauksen jälkeen ja hän voi seurata mittausohjelman toteutumista ja olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Mittausohjelman lopuksi terveydenhuollon ammattilainen tulkitsee mittaustulokset ja päättää niiden perusteella jatkotoimenpiteistä.

Toimi näin

Kun sinulle on määrätty PEF-seuranta, voit ladata sovelluksen saamiesi ohjeiden mukaan. Sovellus opastaa sinua suorittamaan mittauksen ja näyttää mittaustuloksen.

Tekninen tuki potilaille

Jos sinulla on teknisiä ongelmia palvelun käytössä, soita Orlan asiakastukeen.

Normaalit aukioloajat

Avoinna arkisin, arkipyhinä suljettu
  • Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:00

Kunnat:

Ypäjä, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Loppi, Hattula, Riihimäki, Jokioinen, Hämeenlinna, Forssa, Tammela

Opasmateriaali PEF-etäseurantaan

Orlan potilasohjeet-sivustolta saat opasmateriaalia PEF-etäseurannan käyttöön. Sivustolta löydät puhelinsovelluksen asennus- ja käyttöohjeet sekä opasvideoita.

Käyttöohjeet ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.