Navigointivalikko

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidon palvelujen järjestämisestä hyvinvointialueella.

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala, erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, joka jatkuvasti uudistuu ja kehittää toimintaansa.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla.

Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinna

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden – joustavassa yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti yli kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla. Olemme erityisen ylpeitä maan moderneimpiin ja laadukkaimpiin kuuluvasta päivystyspoliklinikastamme, jonka yhteydessä koulutetaan akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä. Synnytys- ja naistentautien yksikkömme puolestaan kerää valtavan hyvää asiakaspalautetta, ja Kanta-Hämeeseen tullaankin synnyttämään myös maakunnan rajojen ulkopuolelta.


Osoite


Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA


Normaalit aukioloajat

Palveluneuvonnan aukiolo
  • Maanantai - Perjantai 07:00 - 19:00
  • Lauantai 09:00 - 17:00
  • Sunnuntai 09:00 - 17:00

Muut yhteystiedot

Puhelin

Lisätiedot


Kunnat:

Ypäjä, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Loppi, Hattula, Riihimäki, Jokioinen, Hämeenlinna, Forssa, Tammela

Kanta-Hämeen keskussairaala, Riihimäen yksikkö

Kanta-Hämeen keskussairaalan Riihimäen yksikkö (RYKS) toimii samassa kiinteistössä Riihimäen seudun terveyspalveluiden kanssa. Kokonaisuutta kutsutaan Riihimäen sairaalaksi. Sairaalassa toimii muun muassa päiväsairaala ja useiden erikoisalojen poliklinikat sekä Riihimäen seudun perusterveydenhuollon vastaanotot.

Riihimäen sairaalaa kehitetään modernina sotekeskuksena, jossa perusterveydenhuollon palvelut sulautuvat saumattomasti erikoissairaanhoitoon, varmistaen asiakkaan kannalta optimaalisen hoitoketjun toiminnan. Riihimäen poliklinikoiden palvelua laajennetaan tuntuvasti vastaamaan seudun väestön todellisia palvelutarpeita. Henkilökuntamme liikkuu asiakkaiden tarpeiden mukaan Hämeenlinnan ja Riihimäen välillä.

Erikoissairaanhoidon palveluista Riihimäellä toimii myös neurologinen kuntoutusosasto, jossa toteutetaan moniammatillisissa tiimeissä vaativaa aivoinfarktipotilaiden jatkokuntoutusta. Osastolla kuntoutetaan myös mm. MS-potilaita sekä aivovamma- ja selkäydinvammapotilaita. Kuntoutuksen tavoitteena on tukea potilaan omaa aktiivisuutta ja itsenäistä toimintakykyä. Jokaiselle potilaalle tehdään hoidon alussa henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jonka toteutumista arvioidaan viikoittain moniammatillisessa kuntoutuskokouksessa.


Osoite


Kontiontie 77, 11101 RIIHIMÄKI


Normaalit aukioloajat

  • Maanantai - Perjantai 07:00 - 19:00
  • Lauantai 09:00 - 17:00
  • Sunnuntai 09:00 - 17:00

Muut yhteystiedot

Puhelin

Kunnat:

Ypäjä, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Loppi, Hattula, Riihimäki, Jokioinen, Hämeenlinna, Forssa, Tammela