Murupolku

Työpaikkojen hakuohjeet

Hakuohjeita

Hae avoinna oleviin työpaikkoihin ensisijaisesti digitaalisella hakemuslomakkeella Kuntarekry- ohjelman kautta. 

 

Hae avoinna oleviin työpaikkoihin ensisijaisesti digitaalisella hakemuslomakkeella Kuntarekry- ohjelman kautta. Pääset täyttämään hakemuksesi avoinna olevaan tehtävään kyseisen työpaikkailmoituksen kohdalta. Täytä digitaaliseen järjestelmään huolellisesti hakemasi tehtävän kannalta olennaiset koulutus- ja työkokemustietosi.

Jos et voi hakea paikkaa digitaalisen järjestelmän kautta, voit vaihtoehtoisesti toimittaa hakemuksen postitse osoitteeseen:


Kanta-Hämeen hyvinvointialueen pääkirjaamo
Kirjaamo
Sibeliuksenkatu 2
13100 Hämeenlinna


Hakemukseen tulee merkitä selkeästi, mitä tehtävää haet. Paperihakemuksen tulee olla perillä kirjaamossa hakuajan päättyessä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. 

Emme vastaanota sähköpostilla tai muulla, kuin yllämainituilla tavoilla saapuvia hakemuksia, ellei työpaikkailmoituksessa toisin mainita. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta haussa huomioon.

Työhakemusasiakirjat ovat pääsääntöisesti julkisia asiakirjoja heti siitä lähtien, kun ne saapuvat viranomaiselle. Jokaisella on oikeus saada tietoonsa hakemusten julkiset tiedot, joita ovat hakijan nimi, ikä, työkokemus ja muu kelpoisuus.

Voit halutessasi esittää toivomuksen, ettei nimeäsi julkaista. Kirjaa tällöin tieto sähköiseen hakemukseen oman etunimesi perään muodossa (ei julkisuuteen). Tällöin hakemuksen tiedot ovat edelleen julkisia ja tiedotusvälineen harkittavaksi jää, julkaiseeko se tällaisen hakijan nimeä.

Selvitys terveydentilasta vaaditaan vakituiseen virkasuhteeseen tai yli 6 kuukauden määräaikaiseen virkasuhteeseen valitulta henkilöltä. Uusi työntekijä voi hankkia vaaditun lääkärintodistuksen työterveyshuollosta.

Lasten ja alle 18-vuotiaiden nuorten kanssa työskentelevien tehtävään valittujen tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. edellyttämä rikosrekisteriote mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Rikosrekisteriote tulee toimittaa, jos siitä mainitaan hakuilmoituksessa.
Välittömässä potilastyössä työskentelevällä henkilökunnalla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Virka- ja työsuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät HYVTES:n, SOTE -sopimuksen, lääkärisopimuksen tai kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Osaan tehtävistä hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksen. Meillä on käytössä koeaika.

Oma Hämeellä noudatetaan Tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta. Eri yksiköissä ja tehtävissä vaatimukset rokotussuojan osalta ovat erilaiset, kuulet tarkemmin tarvittavasta rokotussuojasta rekrytointiprosessin edetessä. Halutessasi voit jo tehtävään hakuvaiheessa tiedustella esimieheltä tarvittavasta rokotussuojasta.