Murupolku

Chat-ja etävastaanottopalvelut

Chat- ja etävastaanottopalvelut

Etäasiointi chat-palveluissamme on helppo ja nopea tapa hoitaa hyvinvointiin ja terveyteesi liittyviä asioita. Voit asioida chat-palveluissamme myös toisen henkilön puolesta, jos sinut on tähän valtuutettu. Tällä hetkellä alaikäisen puolesta asiointi toimii alle 10-vuotiaiden lasten kohdalla.

Lue lisää puolesta asioinnista 

Chat-palvelut löydät, kun napsautat tämän sivun oikeasta alakulmasta kohtaa "Aloita chat".

Sairaanhoitaja-chat

Ennen kuin otat yhteyttä Sairaanhoitaja-chatin kautta, täytä Omaolon oirearvio

Voit asioida terveysaseman Sairaanhoitaja-chat-palvelussamme sellaisissa oireissa tai sairauksissa, jotka sopivat hoidettavaksi etäpalvelussa. Esimerkkejä tällaisista aiheista voivat olla esimerkiksi flunssaoireet, silmä-, iho- ja allergiaoireet sekä hyönteisten pistot, vastaoireet ja naisten virtsatietulehduksiin liittyvät asiat. 

Palvelu on avoinna arkisin klo 8–15 ja voit asioida palvelussa asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Asiointi palvelussa vaatii vahvan tunnistautumisen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistauduttuasi palveluun sinulta kysytään esitietoja mahdollisista oireistasi. Vastaathan kyselyyn parhaan tietosi mukaan.

Fysioterapia-chat

Turengin ja Tervakosken alueen asiakkaille kokeilussa ollut fysioterapian chat-palvelu on päättynyt. 

Saatujen kokemusten perusteella kehitämme palvelua edelleen ja tavoitteemme on tarjota hyvinvointialueemme asiakkaille laadukas fysioterapeutin chat-palvelu vuoden 2024 alusta. 

Neuvola-chat

Neuvoloiden chat-palveluissa voit hoitaa neuvolaikäisten lapsiperhe-elämään, raskauteen, ehkäisyasioihin tai perhesuunnitteluun liittyviä asioita.

Hämeenlinnassa ja Janakkalassa palvelu on avoinna arkisin klo 8.15–10.15.
Hausjärvellä, Lopella ja Riihimäellä palvelu on avoinna arkisin klo 8.15–10.15.
Forssassa, Humppilassa, Jokioisilla, Tammelassa ja Ypäjällä 2.10.2023 alkaen arkisin klo 8.15–10.15.

Lue lisää Neuvola-chatista

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaalassa käytämme Oma Raitin etävastaanottoa Microsoftin Teams-ohjelmaa hyödyntäen. Jotta sinulle voidaan varata etävastaanottoaika, sinun on kirjauduttava Oma Raitti –palveluun, hyväksyttävä sähköinen asiointi ja syötettävä sinne sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Tarkemmat ohjeet löydät sairaalan verkkosivuilta.