Infektiosairaudet

Infektiosairaudet

Poliklinikallamme tutkitaan mm. pitkäkestoista kuumeilua, trooppisten tautien epäilyjä ja immuunipuutosepäilyjä. Hoidossa on mm. maakunnan HIV-potilaat. Suuri osa infektiopotilaista hoidetaan päivystyksessä ja vuodeosastolla, jolloin poliklinikan erikoislääkärit konsultoitavissa.

Toimi näin

Infektiosairauksien poliklinikalle tarvitset lähetteen perusterveydenhuollosta, sairaalan toisesta yksiköstä, toisesta sairaalasta tai yksityislääkäriltä.

Infektiopoliklinikka

Infektiopoliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jossa tutkimme mm. immuunipuutoksia, trooppisten tautien epäilyjä sekä pitkäkestoista kuumeilua. Lisäksi hoidamme vaativia pitkäaikaisia infektioita kuten HIV ja luuinfektiopotilaat. Infektiopoliklinikka toimii keuhkosairauksien poliklinikan yhteydessä. Poliklinikalla työskentelee kaksi erikoislääkäriä.

Valtaosa infektiopotilaista hoidetaan päivystysklinikassa ja vuodeosastoilla. Infektiolääkärit konsultoivat näiden potilaiden hoitoa tarpeen mukaan.

Osoite

Parantolankatu 6, 13530 HÄMEENLINNA

Muut yhteystiedot

Puhelin
  • puh. 036293025 (Infektiopoliklinikka, takaisinsoittopalvelu (auki arkisin klo 8 – 14.00))
  • puh. 0405709141 (Sosiaalityöntekijä)

Kunnat:

Ypäjä, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Loppi, Hattula, Riihimäki, Jokioinen, Hämeenlinna, Forssa, Tammela

Sosiaalisen raportoinnin lomake

Sosiaalisen raportoinnin lomakkeella voit ilmoittaa hyvinvointialueella ilmenevistä sosiaalisista ilmiöistä ja asioista, joihin tulisi puuttua.

Tällaisia voivat olla esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Sinulla on herännyt huoli jostain asiasta ja haluaisit tuoda sen viranomaisten tietoon.
  • Olet havainnut jonkin ajankohtaisen tai toistuvan ilmiön tai ongelman, joka olisi hyvä saattaa viranomaisten tietoon ja ratkaistavaksi.
  • Olet huomannut jotain ilahduttavaa ja positiivista kehitystä.

Kerätyn tiedon avulla voimme vaikuttaa palveluihin ja pääsemme kiinni ongelmiin jo silloin kun ne ovat vasta aluillaan. Saatamme tiedon poliittisten päättäjien ja viranomaisten tietoon, jotta he voivat vaikuttaa palveluihin ja niiden parantamiseen ja kehittämiseen.