Murupolku

Palaute

Palaute

Yhtenäistämme palautejärjestelmää ja tästä syystä meillä on tällä hetkellä käytössä väliaikainen palautelomake, jolla voit antaa yleistä palautetta toiminnan kehittämisen tueksi.  Emme toistaiseksi vastaa palautteisiin henkilökohtaisesti.  Käsittelemme palautteita säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme, verkkosivujamme ja viestintäämme palautteessa esille nousseiden asioiden pohjalta. 

Jätä palautetta Oma Hämeen palautelomakkeella

Voit antaa palautetta myös suoraan seuraaville toimijoillemme: 

Forssan seudun palveluiden palautelomake

Kanta-Hämeen keskussairaalan palautelomake

Palautetta pystyt antamaan myös vastaamalla satunnaistettuun asiakaskyselyyn, joka on käytössä monessa toimipaikassamme. Esimerkiksi Kanta-Hämeen Keskussairaalasta saatat saada käyntiä, kotiutumista tai päivystyssoittoa seuraavana päivänä tekstiviestin, jossa on linkki asiakaskyselyyn. Tekstiviestin lähettäjänä on KHHVA. Myös perusterveydenhuollon vastaanottokäyntien jälkeen saatat saada kokemustasi kartoittavan tekstiviestikyselyn. Tämän kyselyn lähettäjätietona on numero 18288.

Olemme kehittämässä palautemuotojamme ja hankkimassa sen koostamisen ja käsittelyn tueksi palautehallinnan järjestelmää. Sen käyttöönotto tapahtuu vuonna 2024. Tiedotamme palautteita liittyvistä muutoksista tällä sivustolla.