Murupolku

Keikkatyö ja sijaisuudet

Keikkatyöt ja sijaisuudet

Tiesitkö, että Oma Hämeen työntekijöistä:

  • Kokee työnsä mielekkääksi 72,1 %
  • Työyhteisön yhteistyö on toimivaa 65,4 %
  • Lähiesihenkilön toiminta koetaan oikeudenmukaiseksi 72,3 %         
  • Suosittelisi työnantajaa ystävilleen 70,2 %

(Lähde: Hyvinvointialueiden työhyvinvointitutkimus 2023)

Mikäli et löytänyt avoinna olevista paikoistamme juuri nyt avointa sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti.

Täytä avoin hakemus ja kerro, minkä tyyppisistä työtehtävistä olet kiinnostunut.

Oma Hämeellä on tarjolla myös sijaisuuksia ja keikkatöitä eri ammattialojen ammattilaisille. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevista linkeistä.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Oppisopimus ja TET

Oppisopimus ja työelämään tutustuminen

Oppisopimus on loistava mahdollisuus kouluttautua ammattilaiseksi. Kanta-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa mahdollisuuksia oppisopimuksella työskentelyyn. Joihinkin tehtäviin kuten sairaala- ja laitoshuoltajaksi, hammashoitajaksi tai välinehuoltajaksi voidaan hakea erillisillä rekrytoinneilla oppisopimusopiskelijoiden ryhmiä, jotka pätevöityvät tehtävään määräaikaisella työ- ja oppisopimuksella. Yksittäisiä oppisopimusopiskelijoita voidaan ottaa esimerkiksi sovitusti lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi.

Haettavissa olevista oppisopimuspaikoistamme ilmoitamme Kuntarekry -ohjelmassa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa työelämään tutustumista eli TET-jaksoja peruskoululaisille. Voit olla yhteydessä suoraan siihen yksikköön, jossa haluaisit TET-harjoittelun suorittaa tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen rekry(at)omahame.fi.

Kerro viestissä TET-harjoittelun ajankohta, koulusi ja luokkasi, paikkakunta sekä millaista TET -paikkaa etsit.