Uutiset

Väliaikainen valmistelutoimielin hakee neljää projektijohtajaa

Kanta-Hämeen hyvinvointialue ottaa vastuun Kanta-Hämeen maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä ja julkisesta toteuttamisesta 1.1.2023 lähtien. Hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa käyttää tässä valmistelun vaiheessa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE), joka on ensimmäisessä kokouksessaan 5.7.2021 perustanut valmistelutoimistoon neljä (4) projektinjohtajan virkaa. Virat täytetään muutosjohtajan tekemällä päätöksellä. Hämeen Liitto toimii Kanta-Hämeen hyvinvointialueen hallinnollisena tukena käynnistymisvaiheessa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue julistaa haettavaksi:

1. Projektinjohtajan viran valmistelualueelle palvelut ja järjestäminen
2. Projektinjohtajan viran valmistelualueelle konsernihallinto ja siirrot
3. Projektinjohtajan viran valmistelualueelle tietohallinto ja ICT
4. Projektinjohtajan viran valmistelualueelle konsernitalous ja rakenne

Projektinjohtajien tutkintovaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, taito johtaa laajoja kokonaisuuksia, valmistelualueen tuntemus sekä toimeenpanokyky verkosto-olosuhteissa. Projektinjohtajat toimivat sisällöllisinä esimiehinä aihekokonaisuuden valmisteluhenkilöstölle. Virkamääräys tehdään sopimuksen mukaan, mutta enintään 30.6.2023 saakka. Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Hakemukset ja CV:t voi lähettää sähköpostitse 21.7.2021 klo. 12.00 mennessä muutosjohtaja Jukka Lindbergille jukka.lindberg(at)hameenlinna.fi. Hakemus on otsikoitava ”Hakemus projektijohtajan virkaan”. Tiedustelut puhelimitse Jukka Lindberg 040-5950631.