Uutiset

Toukokuun henkilöstökirjeessä esillä vastavalittu hyvinvointialuejohtaja sekä asiakas- ja palveluohjauksen kehittäminen

Oma Hämeen henkilöstökirje tarjoaa ajankohtaista tietoa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelusta noin 6 700 sote- ja pelastusalan ammattilaiselle, jotka siirtyvät 1.1.2023 töihin hyvinvointialueelle.

Toukokuun henkilöstökirje on julkaistu ja lähetetty laajalla jakelulla henkilöstölle ympäri maakuntaa. Uusimmassa kirjeessä esittäytyy vastavalittu hyvinvointialuejohtaja Olli Naukkarinen. Lisäksi henkilöstökirjeessä avataan asiakas- ja palveluohjauksen kehittämistä hyvinvointialueella. Kirjeessä kerrotaan myös strategian valmistelusta ja aiemmin keväällä tehdyn työsuhde-etukyselyn tulokset.


Seuraava henkilöstöinfo järjestetään 16. kesäkuuta. Henkilöstökirjeen voi tilata omaan sähköpostiin. Pdf-muotoista henkilöstökirjettä voi tarvittaessa tulostaa työpaikoilla. Hyvinvointialueen valmistelusta saa tietoa myös seuraamalla Oma Hämeen verkkosivuja.

Kesäkuussa seuraava henkilöstöinfo

Seuraava koko hyvinvointialueen henkilöstölle suunnattu henkilöstöinfo järjestetään torstaina 16. kesäkuuta klo 12.30-14. Tässä tilaisuuden Teams-linkki. Infossa kerromme ajankohtaisimmat asiat hyvinvointialueen valmistelusta ja päivitämme tärkeimmät HR-asiat.

Siirtyvä henkilöstö on yksi Oma Hämeen viestinnän tärkeimmistä kohderyhmistä. Hyvinvointialueen valmistelutoimisto pyrkii tiedottamaan valmistelusta ja henkilöstön siirtymiseen liittyvistä asioista mahdollisimman laajasti ja avoimesti. Tietoa kootaan Henkilöstö-sivulle, josta löytyy ajankohtainen tieto henkilöstöinfoista, henkilöstökirjeistä ja henkilöstön osallistumismahdollisuuksista.

Lisäksi Oma Hämeen Henkilöstö-sivulle on avattu Kysymys ja vastaus -palsta, jossa vastataan yleisiin, kaikkia työntekijöitä koskeviin kysymyksiin sekä yksityiskohtaisempiin kysymyksiin. Sivun kautta voit lähettää omia kysymyksiä, myös anonyymisti. Kysymyksiin vastataan samalla sivulla.