Tapahtumat

Opin, taidan ja rohkaistun – ota päihteet puheeksi -koulutussarja

18.5.2022, klo 13:00 - 14:30

Zoom

Jokainen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen kohtaa työssään päihderiippuvuuden kanssa taistelevia henkilöitä. Päihteistä puhuminen ja päihderiippuvuuden hoito kuuluu meille kaikille ei vain erityispalveluille. 

Etäyhteydellä toteutettava koulutuskokonaisuus tarjoaa tietoa puheeksiotosta, riippuvuudesta ja kohtaamisesta. Katso ohjelmasta kiinnostava teema ja kerro siitä työkaverillekin. Huomioithan, että jotkut iltapäivät ovat saman sisältöisiä ja toistuvat, mikä tarjoaa vaihtoehdon osallistua itselle sopivana ajankohtana. 

Koulutussarjan tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tietoutta päihdeasioista, dialogisuudesta ja systemaattisten menetelmien käytön merkityksestä.

Koko koulutussarjan ohjelma pdf-muodossa. Koulutussarja on ilmainen, eikä vaadi ilmoittautumista.

KE 18.5. ja KE 8.6. klo 13-14.30 KOHTAAMINEN JA AVOIN DIALOGI (toivottavaa, että pystyy osallistumaa molempiin)

Kahden viimeisen koulutuskerran tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä dialogiseen työskentelyyn niin asiakasyhdyspinnoilla kuin yhteistyöverkostoissa. Koulutuksessa tutustutaan dialogiseen ja narratiiviseen työskentelyyn, harjoitellaan motivoinnin ja kuuntelemisen menetelmiä sekä tutustutaan oman sisäisen dialogimme merkitykseen asiakastyössä. Rennolla asenteella kohti parempia kohtaamisia!

Kouluttajana toimii Ville Salonen, psyk. sh, psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry). Hänellä on yli 20 vuoden kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tällä hetkellä hän työskentelee useissa psykoterapian-, työnohjausten sekä koulutusten prosesseissa.

Liity 18.5. ja 8.6. koulutuksiin tästä Zoom-linkistä