Tapahtumat

Kysy sote-hankkeista!

18.2.2022, klo 09:00 - 09:30

Teams

Tule mukaan kysymään ja kuulemaan miten Kanta-Hämeen sote-palveluja kehitetään. Mitä ihmettä tehdään Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeessa? Entä mitä tapahtuu Tulevaisuuden kotona asumisen -hankkeessa? Miten palveluiden kehittäminen tulee vaikuttamaan omaan työhöni?

Kerromme toiminnastamme perjantaiaamuisin joka toinen viikko alkaen 21. tammikuuta alken. Kaikki Kanta-Hämeen tulevan hyvinvointialueen työntekijät ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Osallistumisen helpottamiseksi olemme jakaneet teemat palvelualuekohtaisesti. Voit osallistua joihinkin tilaisuuksiin tai vaikka kaikkiin!

Kaikkiin tilaisuuksiin on sama Teams-linkki

Kolmannessa tilaisuudessamme 18.2. klo 9-9.30 Mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijat Heidi Kemmo ja Christa Ahonen kertovat ajatuksiaan mielenterveys- ja päihdetyön kehittämisen etenemisestä. Lisäksi esitellään kevään maksuton koulutuskokonaisuus.

Tulevat teemat:

4.3. klo 9-9.30 Henkilöstökokemus Tiina Kotala: Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Miten se näkyy meillä kehittämisessä?

18.3. klo 9-9.30 Ikääntyneiden palveluista kertovat Mari Ventola ja Tuuli Vuolahti sekä sisarhankkeen uudet asiantuntijat.

1.4. klo 9-9.30 Monialaisen yhteistyökehittäminen sosiaalihuollon, rakenteellisen sosiaalityön, perusterveydenhuollon ja kuntoutuksen näkökulmasta. Mukana näiden osa-alueiden asintuntijat.

15.4. pääsiäinen

29.4.klo 9-9.30 Merita Kautonen: Asiakas- ja palveluohjaus on onnistumisemme kulmakivi. Asiakas on meillä aina oikeassa paikassa ja saa palvelun yhdellä yhteydenotolla. Mitä se meiltä vaatii?

13.5. klo 9-9.30 Teema avoin: Voit esittää toiveesi