Kanta-Hämeen kumppanuuspäivä – yhdessä toimimalla hyvinvointia

25.5.2021, klo 16:00 - 18:30

Etätapahtuma

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä tarvitaan kaikkia toimijoita – miten me sen yhdessä teemme?

• Miten kunnat voivat edistää järjestöjen mahdollisuuksia toimia kuntalaisten hyvinvoinnin tukena? Mitä mahdollisuuksia, mitä odotuksia?
• Mitä järjestöt haluaisivat erityisesti olla tekemässä ja tuottamassa? Mitä annettavaa yhteiseen laariin?
• Miten järjestöjen tekemä työ saadaan nivellettyä sote-palveluissa tehtävään hyvinvointityöhön? Mitä mahdollisuuksia, mitä odotuksia?
• Miten toimien saamme Kanta-Hämeen alueella yhdessä tekemistä vahvistettua seudullisia tarpeita unohtamatta? Miten toimien yhdessä varmistamme, että ehkäisevät ja varhaisen tuen palvelut ovat yhdenvertaisesti asukkaille saavutettavia?

Tilaisuuteen ovat tervetulleita Kanta-Hämeen asukkaiden hyvinvoinnista kiinnostuneet järjestöjen, kuntien, kuntayhtymien, sairaanhoitopiirin ja muiden alueellisten toimijoiden työntekijät, vapaaehtoiset ja päättäjät.

Luvassa alustuspuheenvuoroja ja osallistavaa työstämistä, joka ei vaadi erityisiä digitaitoja. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki tullaan julkaisemaan myöhemmin https://omahame.fi/

Tilaisuuden suunnittelusta ja järjestelystä vastaavat yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Suomen sosiaali ja terveys (SOSTE) ry:n Järjestöjen sote-muutostuen, Hämeen liiton Sote-rakenneuudistus- ja Tulevaisuuden sote-keskus –hankkeiden ja Kanta-Hämeen kuntien edustajat.

Lisätietoja voi kysyä:

Tuula Salminen, projektiasiantuntija, Hämeen liitto, +358 50 562 6202, tuula.salminen(at)hame.fi

Niina Salo-Lehtinen, järjestöasiantuntija, Järjestöjen sote-muutostuki, p. +358 45 277 4607, niina.salo-lehtinen(at)artteli.fi