Tapahtumat

Henkilöstön kehittämispäivä – vaikuta Oma Hämeen strategiaan

12.8.2022, klo 10:00 - 15:00

HAMK Hämeenlinna +Teams

Tule vaikuttamaan Oma Hämeen strategiaan ja oivaltamaan uutta Helka Pirisen luennon innoittamana!

Haluamme kutsua laajasti henkilöstöä eri puolilta Kanta-Hämettä mukaan keskustelemaan henkilöstökokemuksen kehittämisen kannalta tärkeistä aihe-alueista ja vaikuttamaan Oma Hämeen strategian valmisteluun.

12. elokuuta järjestettävän kehittämispäivän aikana henkilöstöllä on mahdollisuus verkostoitua, oivaltaa uutta ja  tuoda esiin näkemyksiä Oma Hämeen veto- ja pitovoiman parantamiseksi. Työpajoissa käymme yhdessä keskustelua mm. seuraavista teemoista: hyvinvoiva henkilöstö, mahdollistava ja palveleva johtaminen, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, Oma Häme houkuttelevana työnantajana.

Myös Oma Hämeen strategian henkilöstönäkökulmia valmistellaan kehittämispäivässä. Aamupäivän osuuteen voi osallistua etänä – Teams-linkki

HAMKin tiloissa järjestettävään tilaisuuteen mahtuu mukaan 60 osallistujaa. Kehittämispäivä järjestetään HAMKin C-rakennuksessa (Vankanlähde 9) klo 10-15. Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuman aamupäivän osuudessa mukana luennoimassa johtajuus- ja työelämävalmentaja Helka Pirinen. Hän on kokenut puhuja, joka on erikoistunut sote-sektorin ammattilaisten valmentamiseen. Hänen kirjaansa Esimies muutoksen johtajana on myyty noin 10 000 kappaletta. Pirisen erityisosaamista on muutosjohtaminen, vuorovaikutustaidot sekä tunneälykkyys työelämässä.

Lisätietoja: Tiina Kotala, henkilöstökokemuksen kehittämisen asiantuntija, p. 050 576 6221