Tapahtumat

Aluevaalipaneeli III

20.1.2022, klo 18:00 - 19:30

Youtube

Tammikuun aluevaaleissa valitaan 59 valtuutettua Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Millaisia arvoja, tavoitteita ja periaatteita aluevaaliehdokkailla on? Miten heidän mielestään sote-ja pelastuspalveluja pitää uudistaa ja miten rahat saadaan riittämään? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimiston järjestämissä kolmessa, teemallisessa vaalipaneeleissa.

Kolmas paneeli järjestetään torstaina 20.1. klo 18-19.30 teemalla: Hyvinvointialueita on parjattu hallintohimmeleiksi – miten estetään sen toteutuminen? Suora linkki keskusteluun

Yleisö pääsee osallistumaan vaalipaneeliin erillisen chatti-sovelluksen avulla. Yleisökeskustelu löytyy osoitteesta screen.io/vaalipaneeli – sen käyttö ei vaadi tunnistautumista ja kommentointi tapahtuu anonyymisti. Keskustelu on auki jo nyt, joten kysymyksiä voi lähettää etukäteen. Paneelin aikana yleisö voi kysyä ja kommentoida reaaliaikaisesti.

Koronatilanteen vuoksi vaalipaneelit järjestetään etäyhteyksin. Ehdokkaat kokoontuvat paneelia varten Teams-kokoukseen, joka striimataan suorana Oma Hämeen Youtube-kanavalle. Paneelit myös tallentuvat sivulle myöhempää katselua varten.

Aluevaalipaneeleihin on kutsuttu mukaan ehdokkaita kaikista puolueista ja ryhmistä, jotka ovat asettanet ehdokkaita Kanta-Hämeessä. Puolueet valitsevat itse, keitä ehdokkaita paneeleihin osallistuu.