Länkstig

Chat-ja etävastaanottopalvelut

Chat- ja etävastaanottopalvelut

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen asukkaita palvelevat, tällä hetkellä käytössä olevat chat-palvelut on koostettu tälle sivulle. 

Palveluissa asiointi tapahtuu toistaiseksi kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden verkkosivuilla. Chat-palvelut siirtyvät hyvinvointialueen verkkosivuille vaiheittain vuoden 2023 aikana. 

Huomioithan, että valitset chat-palvelun oman asuinkuntasi mukaan. 

Hämeenlinna

Sairaanhoitaja-chat palvelee sinua terveyteen ja sairastumiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 8-10. Valitse alussa oma terveysasemasi tai tiimisi  (Viipurintien terveysasema). Palvelun käyttö edellyttää vahvan tunnistautumisen. 

Neuvola-chat palvelee sinua äitiys- ja lastenneuvolan sekä perhesuunnittelun asioissa arkisin klo 8-14. Voit asioida palvelussa nimettömästi tai vahvasti tunnistautuneena. 

Tsemppibotti-chatbot on aina auki ja tarjoaa ohjausta, neuvontaa, vinkkejä ja toimintasuosituksia hämeenlinnalaisille perheille. Chatbotin lopussa sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö (1-3 päivän vastausaika) perhekeskuksen työntekijälle saadaksesi henkilökohtaista neuvontaa. Voit asioida palvelussa nimettömästi. 

Janakkala

 Sairaanhoitaja-chat palvelee sinua terveyteen ja sairastumiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 13-14.30. Palvelun käyttö edellyttää vahvan tunnistautumisen. 

Perhekeskuksen chatit palvelevat lapsiperheitä ja nuoria useissa eri aiheissa. Chattien avulla tavoitat esimerkiksi neuvolan terveydenhoitajat arkisin klo 8-10.30. Voit asioida palvelussa nimettömästi tai vahvasti tunnistautuneena. 

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaalassa käytämme Oma Raitin etävastaanottoa Microsoftin Teams-ohjelmaa hyödyntäen. Jotta sinulle voidaan varata etävastaanottoaika, sinun on kirjauduttava Oma Raitti –palveluun, hyväksyttävä sähköinen asiointi ja syötettävä sinne sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Tarkemmat ohjeet löydät sairaalan verkkosivuilta.

Riihimäen seutu (sis. Hausjärvi ja Loppi) 

Sairaanhoitaja-chat palvelee sinua terveyteen ja sairastumiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 12-14. Voit asioida palvelussa nimettömästi tai vahvasti tunnistautuneena. 

Neuvola-chat palvelee sinua äitiys- ja lastenneuvolan sekä perhesuunnittelun asioissa arkisin klo 8-13. Voit asioida palvelussa nimettömästi tai vahvasti tunnistautuneena. 

Forssan seutu

Ei toistaiseksi käytössä olevia chat-palveluita.

Hattula

Ei toistaiseksi käytössä olevia chat-palveluita.