Navigation Menu

Suu- ja leukasairaudet

Suu- ja leukasairaudet

Suusairauksien poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana, jossa tutkimme ja hoidamme suu- ja leukasairauksien sekä kliinisen hammashoidon (parodontologia, protetiikka ja purentafysiologia) ja oikomishoidon potilaita. Hoitoa toteutetaan valtakunnallisen erikoissairaanhoidon kriteerien mukaisesti.

Toimi näin

Suusairauksien poliklinikalle tarvitset lähetteen. Alueen iltapäivystys toimii arkisin klo 15-21, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8-21. Hammashoidon päivystyksen ajanvarauksen puhelinpalvelussa arvioidaan hoidontarve ja annetaan päivystysvastaanottoaika ja saapumisohjeet.

Suusairauksien poliklinikka

Suusairauksien poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana, jossa tutkitaan ja hoidetaan suu- ja leukasairauksien sekä kliinisen hammashoidon (parodontologia, protetiikka ja purentafysiologia) ja oikomishoidon potilaita.

Suu- ja leukakirurgia tarkoittaa leukojen ja kasvojen sekä niihin liittyvien kudosten sairauksien, tapaturmien ja puutosten diagnostiikkaa ja kirurgista hoitoa. Kasvovammojen ja leukamurtumien lisäksi tutkitaan ja hoidetaan muun muassa suun ja leukojen alueen kehityshäiriöitä, leukanivelten sairauksia sekä suun limakalvojen sairauksia.

Erikoissairaanhoidossa toteutettava parodontologinen hoito käsittää vaikeat kiinnityskudossairaudet, jotka liittyvät esimerkiksi nuoreen ikään tai vaikeaan yleissairauteen. Proteetikko hoitaa hampaiston, leukojen ja leukanivelten sairauksia tai vaikeita purenta- ja kudospuutosongelmia.

Hampaiston oikomishoidon erikoissairaanhoitoon kuuluu kallon ja leukojen rakennepoikkeamat, synnynnäiset kehityshäiriöt, yleissairauksiin liittyvät vaikeat purentavirheet sekä traumojen jälkitilat.

Takaisinsoittopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Virka-ajan ulkopuolella tulleisiin puheluihin vastataan seuraavana arkipäivinä. (ei koske hammashoidon päivystystä)

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä tekstiviestitse. Numeroihin ei ole mahdollista soittaa tai laittaa multimediaviestejä. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajan peruutus tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: PERUUTUS, potilaan nimi, syntymäaika ja peruttava aika. Lapsen asioita hoidettaessa, muista mainita myös lapsen nimi.

Ajanperuutus on oltava perillä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme sakkomaksun.

Takaisinsoittopyyntö tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: TAKAISINSOITTO ja lyhyesti, missä asiassa toivot yhteydenottoa.

Lapsen asioita hoidettaessa muista mainita viestissä lapsen nimi.

Muissa asioissa kirjoita asiasi viestiin lyhyesti.


Osoite


Suusairauksien poliklinikka 2. krs

Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA


Muut yhteystiedot

Puhelin
  • puh. 036292851 (Suusairauksien poliklinikka, takaisinsoittopalvelu (EI KOSKE HAMMASHOIDON PÄIVYSTYSTÄ))
  • puh. 04573976550 (Suusairauksien poliklinikka, tekstiviestinumero (ei puheluita))

Kunnat:

Loppi, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Forssa, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Tammela, Ypäjä, Riihimäki