Murupolku

Hae määräaikaisiin terveyskeskuslääkärin virkoihin ja ansaitse 500€/kuukaudessa rekrypalkkio!

Perusterveydenhuollon työpaikat

Perusterveydenhuollon työpaikat

Oma Hämeen terveyskeskukset Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Forssassa ja Janakkalassa ovat riittävän suuria, mutta sopivan pieniä ollakseen joustavia ja hyviä työpaikkoja eri uravaiheen lääkäreille. Toimintamme on edistyksellistä, mutta silti järkevän perinteistä. Kivijalkatyön ja -työkalujen rinnalle kehitetään aktiivisesti digitaalisia välineitä ketterän toiminnan turvaamiseksi, mikä mahdollistaa myös sujuvan etätyön tarvittaessa.

Monipuolisia mahdollisuuksia ja jatkuvaa koulutusta

Pitkäkestoisten potilassuhteiden voimaa antava vaikutus tunnistetaan ja päivystyksellisten potilaiden hoito koetaan mukavana vaihteluna kuten myös sektorityö neuvola-, koulu- tai opiskelijaterveydenhuollossa. Reunajaksoille ja sairaalatyöskentelylle on Oma Hämeessä monipuoliset mahdollisuudet. Koulutetut ohjaajalääkärimme neuvovat nuorempiaan potilastyössä ja mielekästä laboratoriokokeiden ja kuvantamistutkimusten kohdistamista opetellaan yhdessä. Kattava koulutuskalenterimme kerää kiitosta. 

Autamme lääkäreitämme jaksamaan työssä

Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan yhdistämisen haasteet ja räätälöimme tarvittaessa osa-aikaisuuksia ja tarvittavia vapaita. Näin autamme lääkäreitämme jaksamaan työssä virkeänä, mikä mahdollistaa opettavaisen yleislääkärin työn perusterveydenhuollon monipuolisessa kentässä. Oma Hämeen perusterveydenhuollon avopalveluissa on omia varalääkäreitä vakiviroissa ja tämä mahdollistaa sen, että lomalta on mukava palata töiden äärelle.

Meillä potilaita hoidetaan yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa vauvasta vaariin. Henkilökuntamme on aktiivista ja osallistuvaa – perusterveydenhuollon haasteet ovat voitettavissa kokeneiden ja innostuneiden yleislääkäreiden ja ammattitaitoisten hoitajien voimin! 

Tätä tarjoamme

Amanuenssille tarjoamme ison terveyskeskuksen laaja-alaisiin toimintoihin ja perusterveydenhuollon ydintehtäviin tutustuttavia monipuolisia jaksoja (Hämeenlinnassa 3-4 viikon jaksot kesäkuisin). 

Kandidaatille (5. vsk) löytyy mukavatahtista työtä hyvällä seniorituella, ohjauksella ja koulutuksella sopivasta jaksotettuna. 

Vastavalmistuneen kollegan, yle-erikoistuvan ja yleislääketieteen erikoislääkärin toivotamme tervetulleeksi ja viihtymään vaikka loppu-uraksi! Meillä on pitkät perinteet opetusterveyskeskuksena toimisesta ja ohjaukseen ja koulutuksiin panostetaan. Terveysasemien moninaiset vaihtoehdot Oma Hämeessä tarjoavat mahdollisuuden monenlaisiin työnkuviin.

Ota yhteyttä palvelualueylilääkäriin:

Saija Pesonen (Hämeenlinna)
Paula Kantola (Riihimäki)
Satu Teikari (Forssa)
Suvi Hämäläinen (Janakkala)
Päivi Saari (lapsiperheiden palvelut)
Tuomo Lunnikivi (sairaalapalvelut)

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)omahame.fi