Osallistu, vaikuta ja ideoi

Oma Häme kuuluu kaikille Kanta-Hämeen asukkaille ja yhteisöille. Voit osallistua, vaikuttaa ja ideoida sekä kysyä maakunta- ja sote-uudistukseen liittyvistä asioista. Oma Häme on meitä varten.

Asukkaat, yhteisöt, sidosryhmät, yritykset ja erilaiset järjestöt ovat keskeisiä tahoja kun rakennetaan uutta maakuntaa. Käyttäjien ääni on tärkeä palvelujen laadun ja vaikuttavuuden määrittelyssä. Tiedän, että saamme kantahämäläisiltä myös arvokkaita ideoita palvelujen parantamiseksi, muutosjohtaja Jukka Lindberg sanoo.

Monta tapaa vaikuttaa

Oma Tuuma

Sinun ideasi, kysymyksesi ja ajatuksesi. Oma Tuuman kautta voit lähettää kysymyksiä, ideoita, ajatuksia, kommentteja, palautetta tai terveisiä. Kiinnostavimmat kommentit julkaistaan Oma Hämeen verkkosivuilla nimettöminä. Kysymykset ohjataan asiantuntijoiden vastattiviksi. Kirjoita meille!

Some-Häme

Seuraa ja osallistu. Oma Häme on mukana sosiaalisessa mediassa. Tavoitat meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta. Lisää kommentteihisi tunnus #omahame. Ollaan yhteydessä!

Yhteystiedot

Soita tai lähetä sähköpostia. Tavoitat meidät myös puhelimitse ja sähköpostin kautta. Asiantuntijat löydät Yhteystiedot-sivulta. Soitellaan ja viestitellään!