Oma Raitti

Oma Raitti


Kanta-Hämeen keskussairaalan sähköisellä asiointikanavallamme Oma Raitilla voit tarkastella hoitoaikani-aikajanaa, josta näet kätevästi lähimenneisyydessä olleet ja tulevat ajanvarauksesi keskussairaalan hoitoyksiköihin sekä röntgenin ajanvaraustiedot. Oma Raitilla voit myös täyttää hoidon esitietolomakkeita. Kaikkia hoitotietojasi voit tarkastella OmaKannasta, jonne pääset siirtymään ilman uudelleen kirjautumista. 

Kirjaudu tästä Oma Raittiin

Oma Raitin käyttöönotto


Oma Raittiin kirjautumiseen tarvitset vahvan tunnistautumisen välineet, joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinulta kysytään suostumusta sähköiseen asiointiin. Sen jälkeen voit tarkistaa yhteystietosi, täydentää tai korjata puhelinnumerosi ja antaa sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja tarvitsemme, jotta voimme jatkossa asioida kanssasi sähköisesti. Palvelu toimii nettiselaimella ja sen käyttö on maksutonta.

Katso videolta miten Oma Raitti otetaan käyttöön:

Jos sinulla on ongelmia, kysyttävää tai kehittämisehdotuksia Oma Raitista, voit jättää palautetta palvelun kautta. Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan palveluun, niin jätä palautetta palautelomakkeemme kautta. 

Katso videolta miten Oma Raitti saa Herra Sattusen svengaamaan: 

 
Videovastaanotot


Kanta-Hämeen keskussairaalan videovastaanotot toteutetaan Oma Raitin kautta. Sieltä löytyy ’Hoitoaikani’ –aikajanalta ajanvaraustieto videovastaanotosta. Linkki varsinaiselle videovastaanotolle aktivoituu vastaanottopäivänä. Linkin painaminen käynnistää Microsoftin Teams-ohjelman, millä vastaanotto toteutetaan.

Huomioithan, että Oma Raitti palvelusta pääsee kirjautumaan vain täysi-ikäisen yksilövastaanotolle.
Alta löydät ohjeistuksen videovastaanotoille eri laitteille ja eri tilanteisiin PDF-tiedostoina:

Videovastaanotolle liittyminen mobiililaitteella
Videovastaanotolle liittyminen tietokoneella
Alaikäisen videovastaanotolle liittyminen
Videovastaanotot tietosuoja

Oletko jo osallistunut videovastaanotolle? Vastaa asiakaskyselyymme