Uutiset

Oma Hämeen verkkosivut ovat uudistuneet

Sivustoa on uudistettu vastaamaan paremmin hyvinvointialueen valmistelun tarpeita. Aluevaltuuston ja päätöksentekoon liittyvät asiat ovat nyt näkyvästi etusivulla. Asukasviestintä on kasvamassa, mikä näkyy myös parannetuilla omahame.fi -sivuilla.

Oma Hämeen verkkosivuja on uudistettu sisällöllisesti ja visuaalisesti. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelu on siirtynyt aluevaltuustoon alaisuuteen, minkä vuoksi päätöksentekoon liittyvät uutiset ja asiakirjat haluttiin tuoda näkyvämmin esille omahame.fi -sivulle.

Uusilla sivuilla aluevaltuuston ja aluehallituksen esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät Päätöksenteko-otsikon alta. Kummallakin toimielimellä on omat sivunsa, josta löytyvät myös aluehallituksen ja aluevaltuuston kokoonpanot.

Hyvinvointialueen valmisteluun liittyvät asiat ja valmistelutoimiston tehtävät löytyvät Kanta-Hämeen hyvinvointialue -otsikon alta. Sosiaali- ja terveydenhuollon työtä kehitetään hankkeiden kautta. Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeen sekä Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille – hankkeen asiasisällöt on koottu yhteystietoineen Kehittäminen ja hankkeet- osioon.

Uudelta sivustolta löytyvät myös Asukkaalle-, Henkilöstölle-, Päättäjälle- ja Järjestölle-sivut, joihin on koottu tietoa kohdennetusti. Henkilöstöviestintä on jo hyvässä vauhdissa – asukasviestintä sen sijaan on käynnistymässä. Asukkaille suunnattu ensimmäinen sähköinen kysely lähtee liikkeelle lähiviikkoina.

Kuvakaappaus omahame.fi -sivulta.

Hyvinvointialueen toiminta käynnistyy 1.1.2023. Sen jälkeen Oma Hämeen nykyiset sivut väistyvät ja käyttöön otetaan hyvinvointialueen varsinainen palvelusivu. Tulevien kotisivujen suunnittelu on saatu käyntiin uuden projektipäällikön turvin. Karoliina Kärkkäinen aloitti tehtävässään 14. maaliskuuta ja vastaa projektipäällikkönä Oma Hämeen kotisivujen ja intran suunnittelusta. Suunnitteluun tullaan kutsumaan mukaan laajasti Kanta-Hämeen asukkaita ja siirtyvää henkilöstöä.

Nykyisen omahame.fi -sivuston uudistuksesta ja ylläpidosta vastaa Muotoilutoimisto Siltanen & Sandberg.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Suvi Turunen p. 040 188 1431