Näin voit vaikuttaa

Osallistu, vaikuta ja ideoi

  • Haloo Häme!

    Sinä kysyt, me vastaamme

  • Oma tuuma

    Sinun ajatuksesi ja ideasi

  • Some-Häme

    Seuraa ja osallistu

Oma Häme on kaikkien Kanta-Hämeen asukkaiden ja yhteisöjen yhteinen. Luomme yhdessä tulevaisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Oma Häme on meitä varten.

– Asukkaat, yhteisöt, sidosryhmät, yritykset ja erilaiset järjestöt ovat keskeisiä tahoja kun rakennetaan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmää. Käyttäjien ääni on tärkeä palvelujen laadun ja vaikuttavuuden määrittelyssä. Tiedän, että saamme kantahämäläisiltä myös arvokkaita ideoita palvelujen parantamiseksi, projektipäällikkö Jukka Lindberg sanoo.

Monta tapaa vaikuttaa

Haloo Häme!

Sinä kysyt, me vastaamme. Haloo Häme! -palvelun kautta voit kysyä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen uudistamiseen tai maakuntauudistukseen liittyviä kysymyksiä. Odotamme postiasi!

Oma Tuuma

Sinun ideasi ja ajatuksesi. Oma Tuuma -palvelun kautta voit lähettää ideoita, ajatuksia, kommentteja, palautetta, ruusuja, risuja tai terveisiä. Kiinnostavimmat kommentit julkaistaan Oma Hämeen viestinnässä nimettöminä. Kirjoita meille!

Some-Häme

Seuraa ja osallistu. Oma Häme on mukana sosiaalisessa mediassa. Tavoitat meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta. Lisää kommentteihisi tunnus #omahame. Ollaan yhteydessä!

Yhteystiedot

Soita ja lähetä sähköpostia. Tavoitat meidät myös puhelimitse ja sähköpostin kautta. Yhteystietomme löytyvät täältä. Soitellaan!