Murupolku

Lääkärikoulutus ja tutkimus

Lääkärikoulutus ja tutkimus

Nuoret lääkärit ovat palkinneet koulutuskyselyissä monet yksikkömme, ja Oma Häme haluaakin olla Suomen paras lääkäreiden kouluttaja.

Meillä työskentelee useita koulutusylilääkäreitä, ja järjestämme koko YTA-alueen lähikouluttajille pedagogista koulutusta yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa. Perusterveydenhuollossa toimivat koulutetut lähiohjaajat ja erikoislääkärikouluttajat.

Koko YEK-koulutus on mahdollista tehdä samalla työnantajalla. Kaikki sote-keskuksemme ja erikoissairaanhoidon yksiköt ovat yliopiston hyväksymiä koulutuspaikkoja.

Koulutusylilääkärit

  • Johanna Rellman
  • Johannes Kerälä
  • Eeva Haikka
  • Minna Mantila

Yhteydenotto sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)omahame.fi

Tutkijakoulu ja palkallinen koulutusvapaa

Meillä tehdään myös kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettua tieteellistä tutkimusta. Syksyllä 2023 käynnistyi oma tutkijakoulu, joka järjestää työaikana säännöllistä koulutusta tutkimuksesta kiinnostuneille ja auttaa tutkimustyön käytännön asioissa.

Sinulla on myös mahdollisuus saada palkallista koulutusvapaata väitöskirjan tai tieteellisen artikkelin tekemiseen. Tutkimuskoordinaattori on apunasi ja omalta informaatikoltamme ei mikään tieto jää löytämättä!