Uutiset

Kanta-Hämeen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanke rekrytoi

Etsimme meille työkaveriksi innokkaita kehittäjiä. Oletko oman alasi tulevaisuuteen katsova, innovatiivinen osaaja? Tule meidän hanketiimiin töihin!

Pääset kehittämään sote-palveluita ja samalla pysyt valtakunnallisen kehittämisen kärjessä. Meidän työpisteemme on helpon kulkuyhteyden päässä juna- ja bussiasemilta, joten kulku onnistuu helposti. Meillä on hyvät etätyön mahdollisuudet ja joustavat työajat.

Palkkaus tehtäviin on KVTES:n mukainen.

Tule kehittämään tulevan hyvinvointialueen palveluita

Tulevaisuuden sote- ja ikääntyneiden kotona asumisen hankkeissa kehitämme tulevan hyvinvointialueen palveluita. Olemme luomassa uudenlaisia sote-keskuksia, joissa monialainen tiimimalli vastaa saatavuuden ja jatkuvuuden parantamisen haasteisiin. Samalla otetaan käyttöön yhden yhteydenoton-periaate.

Mielenterveys- ja päihdepalveluja vahvistetaan kaikissa ikäluokissa. Ikääntyneiden palvelujen kehittäminen suuntautuu usealle osa-alueelle kuten kotihoidon sisältöjen, saatavuuden ja intensiteetin kehittämiseen. Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa panostetaan mm. varhaisen vaiheen yhteen-toimivaan ohjaukseen ja neuvontaan universaalipalveluista lastensuojeluun.

Verkostomainen perhekeskus muodostaa toiminnallisen kehyksen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämiselle. Uusien teknologioiden ja digitalisaation maksimaalinen hyödyntäminen sekä asiakas- ja palveluohjaus ovat merkittäviä yhteisiä painopisteitä.

Kuntoutuksessa yhtenäistetään ja selkiytetään toimintakäytänteitä sekä kehitetään toimiva konsultaation malli. Vammaistyössä varmistetaan palveluiden saatavuutta ja hyvinvointialueen valmiutta palveluiden yhtenäisyyteen lakien muuttuessa.

Kaiken kehittämisen läpileikkaavina tavoitteina ovat asiakasosallisuuden vahvistaminen, johtamisen uudistaminen, toimintakulttuurin muutos ja kustannusten nousun hillitseminen. Tutkimme hankkeen aikana asiakasprosessien sisältöjä ja polkuja yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta osaamme palvella heitä tulevaisuudessa entistä paremmin.

Oletko uusi osaajamme?

Rekrytoimme hankkeeseen uusia osaajia. Osa rekrytoinneista on ehdollisia kunnes rahoituspäätös saapuu jouluviikolla 2021.

Tavoitteemme on, että uudet työkaverimme pääsisivät aloittamaan 1.1.2022. Työsuhde olisi voimassa 31.12.2023 asti määräaikaisena sopimuksena (projektityö). Hankeorganisaatio sijoittuu tällä hetkellä Hämeen liittoon. Vuoden 2023 alusta siirrymme hyvinvointialueen toiminnaksi.

Haemme erityisasiantuntijaa, joilta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja laajaa osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon kentän kehittämisestä myös valtakunnallisesti. Asiantuntijoiden koulutustason tulee olla myös ylempi korkeakoulututkinto. Asiantuntijoilta toivomme oman substanssin osaamisen lisäksi johtamisosaamista, jolla viedä kehittämistyötä eteenpäin hyvinvointialueellamme. Suunnittelijoilla toivomme olevan soveltuva korkeakoulututkinto ja sen lisäksi vankka osaaminen omalta substanssialueeltaan.

Avoimet ja haettavat tehtävät

Rekrytoimme nyt seuraaviin tehtäviin (näissä rahoitus on jo varmistunut):

 • viestintäsuunnittelija
 • asiantuntija: lapset, perheet ja nuoret

Valtionavustuksen varmistuessa täytämme seuraavat tehtävät (rekrytointi ennakollisena ja ehdollisena):

 • erityisasiantuntija: asiakas- ja palveluohjaus
 • asiantuntija: kuntoutus
 • asiantuntija: vammaispalvelut
 • asiantuntija: henkilöstökokemus
 • asiantuntija: lastensuojelu
 • asiantuntija: henkilöstön kehittäminen, ikääntyneiden palvelut
 • asiantuntija: hyvinvointiteknologia, ikääntyneiden palvelut
 • suunnittelija: alle 25-vuotiaiden maksuton ehkäisy ja seksuaalineuvonta
 • suunnittelija: lasten ja nuorten nepsy-palveluiden kehittäminen

Lisätietoja

Sini Stolt, hankepäällikkö, ensisijaisesti sähköpostilla . Puhelimitse 19.11.klo 8-9 ja 23.11. klo 15-16

Tutustuthan myös: omahame.fi ja soteuudistus.fi -sivustoihin.

Hakuohjeet

IIlmoitukset ja hakuohjeet löytyvät Sarastia Rekryn sivuilta.