Uutiset

Kanta-Hämeen perhekeskukset kutsuvat ihmiset ylös, ulos ja leikille

Viikolla 16 (aikavälillä 19.4.–24.4.) vietetään valtakunnallista leikkipäivä-viikkoa. Tämä viikko huipentuu lauantain 24.4. leikkipäivään, jonka teemana on ”Leikkien lähelle luontoa”.

Järjestä ilahduttava leikkituokio naapurustossa tai lyö leikiksi tauolla työkavereiden kanssa. Osoitteessa www.leikkipaiva.fi voit tutustua Suomen laajuisesti järjestettäviin leikkipäivän tapahtumiin. Jos haluat, voit myös lisätä oman leikkiaiheinen tapahtumasi kartalle.

Leikkipäivä liikuttaa yrityksiä mutta myös paikallisia perhekeskuksia ja järjestöjä. Osallisuutta ja kohtaamisia mahdollistavat Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seudun perhekeskukset kannustavat
kaikkia vanhempia sukeltamaan leikin maailmaan. Perhekeskuksien tärkeinä kumppaneina toimivat paikalliset järjestöt ja yhdistykset mahdollistavat hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa ympärivuotisesti. Tutustu yksittäisten toimijoiden toimintaan tarkemmin osoitteessa www.meidanhame.fi.

Vanhempien leikkiseura on lapsille tärkeää. Aikuisista on niin leikittäjiksi kuin leikkijöiksikin. Muista, että leikkiä voit vain oikein! Lyö siis leikiksi luonnossa ja jaa oma leikkiaiheinen kuvasi sosiaalisessa mediassa Kanta-Hämeen perhekeskusten yhteisellä tunnisteella #perhekeskushäme. Leikkipäivän virallisena tunnisteena toimii #leikkipäivä.