Uutiset

Hyvinvointialuejohtajan haku on käynnistetty – Oma Hämeelle etsitään muutoskykyistä ihmisten johtajaa

Kanta-Hämeen hyvinvointialuejohtajan haku on auki 18.4. saakka. Aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kokouksessaan 24. toukokuuta. Hakuprosessissa on mukana rekrytointikonsultti hoitamassa suorahakua.

Oma Hämeen johtoon haetaan uudistamiskykyistä ihmisten johtajaa, jolla on vahvoja näyttöjä toimintakulttuurin muutoksen johtamisesta valmentavalla otteella. Hakuilmoitus on julkaistu maanantaina Kuntarekryssä. Rekrytointikonsultti Maija Talvinen Wilma Consulting Oy:sta avustaa hakuprosessissa. Talvisen vastuulla on potentiaalisten hakijaehdokkaiden etsiminen suorahaulla.

Hyvinvointialuejohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvoja näyttöjä vaativasta johtamistyöstä. Arvostettavaksi ominaisuudeksi on määritelty sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen toiminnan monipuolinen tuntemus.

Hyvinvointialuejohtajan tehtävä on vakituinen ja alkaa kesällä 2022 sopimuksen mukaan. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Hakijoilla on mahdollisuus esittää oma palkkatoive. Haku on auki 18. huhtikuuta asti.

Aluevaltuusto tekee valinnan toukokuussa

Aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kokouksessaan 24. toukokuuta. Sitä ennen aluehallituksen nimeämä arviointiryhmä valitsee sopivimmat ehdokkaat haastatteluun sekä edelleen soveltuvuustesteihin. Arviointiryhmän muodostavat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajistot eli Sanni Grahn-Laasonen (kok.), Pirjo Alijärvi (sd.), Mika Lartama (ps.), Kaisa Lepola (sd.), Juha Isosuo (kok.) ja Johanna Häggman (kesk.).

– Etsimme muutosjohtajaa. Tarvitaan sekä näkemyksellisyyttä, operatiivista johtamisosaamista että kykyä rakentaa luottamusta ja saada ihmiset mukaan uuden hyvinvointialueen rakentamiseen. Tehtävä on ammatillisesti haastava näytön paikka, minkä toivon kiinnostavan hakijoita, toteaa aluevaltuuston puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen (kok).

Hyvinvointialuejohtajan haku tapahtuu Kuntarekryssä, jossa työpaikkailmoitus löytyy työavaimella 414775.

Lisätietoja:

va. hyvinvointialuejohtaja Jukka Lindberg (040 5950631)

Maija Talvinen Wilma Consulting ( 0400 883966)

aluevaltuuston puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen (050 4626614)

aluehallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola (050 5925868)