Uutiset

Hyvinvointialueen ensimmäinen henkilöstökirje on julkaistu

Henkilöstökirje tarjoaa ajankohtaista tietoa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelusta noin 6 500 sote- ja pelastusalan ammattilaiselle, jotka siirtyvät 1.1.2023 töihin hyvinvointialueelle.

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 tuhansia työntekijöitä nykyisistä organisaatioista. Maanantaina julkaistussa henkilöstökirjeessä on mm. tietoa henkilöstösiirroista, henkilöstöpolitiikan valmistelusta sekä sitä, miten henkilöstö pääsee mukaan valmisteluun.

Henkilöstökirje on lähetetty viestintä- ja hr-henkilöille jaettavaksi henkilökunnalle ympäri maakuntaa. Myös lähijohtajien toivotaan jakavan henkilöstökirjettä laajasti omissa työyksiköissään. Henkilöstökirjeen voi lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä, jossa se on pdf-muodossa ja tarvittaessa tulostettavissa.  

Seuraava henkilöstökirje julkaistaan tammikuussa 2022. Tämän linkin kautta voit tilata henkilöstökirjeen suoraan omaan sähköpostiisi.

Siirtyville työntekijöille luodaan suoria vaikuttamisen kanavia ja mahdollisuuksia osallistua hyvinvointialueen valmisteluun. Esimerkiksi tälle sivustolle luodaan alkuvuodesta kaikille avoin Kysymys & vastaus -palsta.

Lisäksi henkilöstölle järjestetään kevään aikana neljä infotilaisuutta etäyhteydellä. Teams-kokoukset tallennetaan, joten niitä voi katsoa myös itselle sopivana ajankohtana. Lähijohtajille järjestetään erikseen info- ja koulutustilaisuuksia.

Ensimmäinen koko henkilöstölle pidettävä Teams-info järjestetään perjantaina 28. tammikuuta klo 8.30-10. Kokouslinkki tulee myöhemmin jakoon. Mitä asioita ensimmäisessä infossa pitäisi käsitellä? Kerro meille tämän palautelomakkeen kautta.