Uutiset

HR-asiantuntijoita hyvinvointialueen valmistelutoimistoon

Henkilöstöhallinnon asiantuntija, tule mukaan toteuttamaan ainutlaatuista noin 6 500 työntekijän onnistunutta siirtymää Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan täysin uuden organisaation työnantajatoimintoja ja houkuttelevaa työnantajabrändiä. Tarjolla on näköalapaikka innostuneen projektitiimin tukemana.

Haemme nyt kahta laaja-alaista HR-asiantuntijaa valmistelemaan HR-asioiden kokonaisuutta.

Millaista asiantuntijaa haemme?

HR-asiantuntijana odotamme sinulta monipuolista osaamista ja kokemusta HR-alan tehtävistä, innostusta uuden hyvinvointialueen perustamiseen. Omaat nopeaa reagointikykyä ja sinulla on kyky ylläpitää verkostoja ja toimintasi on proaktiivista.

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja innostut kehittämisestä ja ihmisten parissa työskentelystä. Toimit sujuvasti verkostoissa ja sinulla on kyky ottaa laajojakin kokonaisuuksia haltuun.

Työtehtävän sisältö

HR-asiantuntijana tehtäviisi liittyy esimerkiksi henkilöstösiirtojen valmistelua ja toteuttamista, palvelusuhdeasioita, HR-prosessien ja henkilöstöpolitiikan muodostamista ja HR-viestintää.

Tehtävät täsmentyvät valmistelun edetessä.

Tehtävässä onnistumisen vaatimukset

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ratkaisukeskeinen työote ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita sinulta odotamme. Tärkeänä luonteenpiirteenäsi ovat sujuvat yhteistyötaidot erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa.

Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tunteminen olisi erinomainen lisä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen tuntemusta.

Palkkaus ja työsuhde

Työsuhde on voimassa määräaikaisesti 30.6.2023 saakka.

Palkkaus on hyvinvointialueen TVA:n mukainen. Voit esittää oman palkkatoivomuksen. Työsopimukseen sovelletaan KVTES:n ehtoja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteella viimeistään 7.11.2021. Viestikenttään otsikoksi HR-asiantuntija.

Lisätiedot

Matti Korkala, projektipäällikkö, p. 050 467 7320