Omaolo-palvelut

Omaolo-palvelut 

Omaolosta saat tilanteeseesi sopivat suositukset, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja kansallisiin kriteereihin. Omaolo yhdistää sinut tarvittaessa oman alueesi ammattilaiseen ja ajanvaraukseen. Siirry palveluun tältä sivulta napsauttamalla oikeasta alakulmasta Aloita chat -painiketta ja valitsemalla sieltä kohta "itsehoidon tueksi".

Omaolo-palvelussa käytettävissäsi ovat

  • oirearviot- ja kyselyt, joita on 16 erilaista
  • yleinen oirekysely’, jos muut oirearviot- ja kyselyt eivät sovellu tilanteeseesi
  • terveystarkastus, joka tarjoaa mahdollisuuden arvioida terveydentilaasi ja tarvittaessa ottaa yhteyttä ammattilaiseen
  • hyvinvointivalmennukset 10 eri teemasta, joita voit hyödyntää itsenäisesti tai ammattilaisen tukemana
  • palveluarviot, joiden avulla voit arvioida oikeuttasi henkilökohtaiseen apuun, tukeen kodin ulkopuolella liikkumiseen sekä omaishoitoon
  • muut palvelut, joita ammattilainen voi avata käyttöösi, esim. lasten ja nuorten määräaikaistarkastukset, hyvinvointitarkastus ja verenpaineen seuranta

Omaolo-palvelua kehitetään jatkuvasti ja palvelun sisällöt tulevat olemaan tarjolla laajasti myös jatkossa hyvinvointialueen asukkaille. Huomioithan, että palvelut ovat toistaiseksi rajoitetusti saatavilla Hattulassa (tilanne 14.8.2023: tarjolla koronavirustaudin, seksitautien epäilyn, virtsatie-infektion, hampaiden ja suun oirearviot).

 

Tyttö ja isoisä katsomassa yhdessä tablettia, ja vieressä on teksti "Palvelusta saat arvion omasta tilanteestasi ympäri vuorokauden".