Murupolku

Erikoissairaanhoidon työpaikat

Erikoissairaanhoidon työpaikat

Kanta-Hämeen keskussairaala Hämeenlinnassa on Suomen viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala. Päivystämme kattavasti kymmenellä erikoisalalla ja tarjoamme tutkimuksia ja hoitoa noin 40 erikoisalalla. 

Keskussairaalassa työskentelee noin 300 erikoislääkäriä ja 90 erikoistuvaa. Perehdytys kuuluu jokaiselle työntekijälle ja osa-aikatyö on mahdollista – tiedämme, että ihmisen hyvinvointi rakentuu kokonaisuutena elämän eri osa-alueista. Panostamme suunnitelmalliseen täydennyskoulutukseen ja olemme sopineet koulutukseen yhteiset periaatteet. 

Erikoislääkärikoulutuksemme kehittyy kohti osaamisperustaisuutta ja uuden asetuksen myötä voit suorittaa suurimman osan koulutuksestasi meillä. Oman toimipaikkakoulutuksen lisäksi osallistumme yliopistosairaaloiden meetinkeihin.

Uusi Assi-sairaala valmistuu vuonna 2025

Uusi Ahveniston sairaala eli tuttavallisemmin Assi valmistuu vuonna 2025. Assiin muuttavat kaikki keskussairaalan toiminnot ja myös perusterveydenhuollon osastoja, kotisairaala ja pelastusasema. Assissa tullaan tekemään vuosittain noin 12 000 leikkausta ja autetaan maailmaan noin 1200 vauvaa.

Tutustu Assi-sairaalaan

Ylilääkäreiden yhteystiedot

Tulosalueylilääkäri Kati Kortelainen, p. 040 168 4243, kati.kortelainen(at)omahame.fi

Ylilääkäreiden sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)omahame.fi