Navigation Menu

Oma Hämeen verkkosivujen ensimmäinen versio julkaistu

UUTINEN / 03.01.2023

Sivusto ei ole vielä valmis, vaan tietoja täydennetään pitkälle alkuvuoteen.

UUTINEN / 03.01.2023

Oma Hämeen verkkosivujen ensimmäinen versio julkaistu

omahame.fi-sivuille kootaan tiedot Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palveluista sekä asioinnista. Sivusto ei ole vielä valmis, vaan tietoja täydennetään pitkälle alkuvuoteen. 

 


Luet parhaillaan Oma Hämeen uusien verkkosivujen ensimmäistä versiota. Sivuilla on alkuvaiheessa paljon puutteita, minkä vuoksi asukkaita ohjataan linkeillä vielä kuntien ja kuntayhtymien nykyisille sivuille. Ohjaus on voimassa siihen asti, kunnes sivuille saadaan koottua palvelut riittävän kattavasti.

Palvelumme-otsikon alle on koottu palvelut aihepiireittäin. Palvelujen sivuilta löytyvät linkit kuntien ja kuntayhtymien sivuille. Palvelut, palvelupisteet tai puhelinnumerot eivät ole muuttuneet vuodenvaihteessa. Terveyskeskukset ja sosiaalipalvelut jatkavat vastaanottoa tutuissa tiloissa. Myös pelastuslaitoksen palvelut jatkuvat entisellään.  

Hyvinvointialueen työntekijöiden sähköpostit ovat nyt muotoa etunimi.sukunimi@omahame.fi. Voit lukea lisää vuodenvaihteen muutoksista tästä tiedotteesta.

Henkilöstöviestintä on keskitetty intraan


Asioinnin tueksi -otsikon alta löydät tietoa esimerkiksi palveluseteleistä, asiakasmaksuista sekä asiakkaan oikeuksista. Valmisteluajan sivuilta tuttu Henkilöstölle-osio on siirtynyt hyvinvointialueen intraan, jonne on nyt keskitetty Oma Hämeen henkilöstöviestintä.

Kanta-Hämeen keskussairaalan sivut palvelevat entiseen tapaan – erikoissairaanhoidon tiedot löytyvät yhä sieltä. Samoin Ahveniston sairaalan eli Assi-hankkeen sivusto jatkaa entisellään. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän sivustot ovat edelleen käytettävissä palvelutiedon etsimiseen. Pelastuspalvelujen tiedot löytyvät puolestaan Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen sivuilta. Linkit kaikkiin näihin sivustoihin sekä kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden sivuille löytyvät helposti etusivultamme.

Aluehallituksen ja aluevaltuuston kokouspäivämäärät sekä linkit esityslistoihin ja pöytäkirjoihin löytyvät Tietoa meistä -otsikon takaa Päätöksenteko-sivulta. Kokousten päätökset uutisoidaan Ajankohtaista-osiossa. 

Yhteystiedot-sivulta löytyvät tällä hetkellä hyvinvointialueen johdon ja hallinnon (aiemmin valmistelutoimisto) henkilöiden, sote-hankkeiden työntekijöiden ja aluevaltuutettujen yhteystiedot. Muun henkilöstön yhteystiedot löytyvät kuntien ja kuntayhtymien sivuilta. Yhteystiedoista löytyvät myös hyvinvointialueen laskutustiedot sekä listaus kirjaamoista.

Asukkaat pääsevät mukaan kehitystyöhön


Sivuston kehittämistyössä ja rakenteen suunnittelussa on otettu huomioon viime vuonna tehdyn asukaskyselyn tuloksia. Sivustoa rakennetaan edelleen. Esimerkiksi palvelujen ja asiointitapojen rakennetta ja sisältöä täsmennetään vielä kevään 2023 aikana hyvinvointialueen toimintamallien yhtenäistymisen myötä. 

Asukkailla on mahdollisuus osallistua verkkosivujen kehittämiseen kevään aikana. Tällä hetkellä sivuista voi jättää palautetta palautelomakkeella. Sen kautta jätetyt palautteet ovat anonyymejä eikä niihin tässä vaiheessa vastata. Vuonna 2022 toteutetussa asukaskyselyssä ilmoittautuneisiin verkkosivujen testaajiin otetaan yhteyttä kevään aikana, kun sivusto ja sen toiminnallisuuksien kehittäminen on saatu testauksen näkökulmasta sopivaan vaiheeseen. 

Lisätietoja: projektipäällikkö Karoliina Kärkkäinen, karoliina.karkkainen@omahame.fi, p. 040 630 4440