Navigation Menu

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidon palvelujen järjestämisestä hyvinvointialueella.

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala, erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, joka jatkuvasti uudistuu ja kehittää toimintaansa.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla.

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti. Haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden – joustavassa yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti yli kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla. Olemme erityisen ylpeitä maan moderneimpiin ja laadukkaimpiin kuuluvasta päivystyspoliklinikastamme, jonka yhteydessä koulutetaan akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä. Synnytys- ja naistentautien yksikkömme puolestaan kerää valtavan hyvää asiakaspalautetta, ja Kanta-Hämeeseen tullaankin synnyttämään myös maakunnan rajojen ulkopuolelta.


Osoite


Ahvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA


Kontiontie 77, 11101 RIIHIMÄKI


Standard opening times

Palveluneuvonnan aukiolo
  • Monday - Friday 07:00 - 19:00
  • Saturday 09:00 - 17:00
  • Sunday 09:00 - 17:00

Muut yhteystiedot

Puhelin

Additional information


Kunnat:

Ypäjä Hausjärvi Humppila Janakkala Loppi Hattula Riihimäki Jokioinen Hämeenlinna Forssa Tammela