Arvonta

Kanta-Hämeen maakunta- ja sote-valmistelu (Oma Häme) arpoo kaikkien verkkoaivoriiheen osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 10 kpl 50 euron arvoisia SuperLahjakortteja. SuperLahjakortin voittajilla on vapaus valita lahjakortilleen käyttökohde reilun 100 erilaisen lahjakortin ja elämyksen joukosta. Katso lahjakortin käyttökohteet täältä. SuperLahjakortti voidaan toimittaa postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. SuperLahjakortin voi lunastaa kerralla tai pienemmissä erissä useaan eri lahjakorttiin ja elämykseen.

Verkkoaivoriiheen ja arvontaan osallistumisaika on 3.-20.4.2018. Arvonta suoritetaan 27.4.2018. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla. Ellei voittajaa tavoiteta 7 päivän sisällä arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat henkilöt. Hämeen liiton työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista tai asiattomista vastauksista, jotka estävät arvontaan osallistumisen.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontoja ei ole toteutettu yhteistyössä Facebookin tai Instagramin kanssa. Facebook ei sponsoroi kampanjoita eikä Facebookia yrityksenä tule yhdistää näihin arvontoihin millään tavalla.