Uutiset

Aluehallitus esittää Olli Naukkarista hyvinvointialuejohtajaksi

Aluehallitus esittää Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarista Kanta-Hämeen hyvinvointialuejohtajan virkaan. Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan valinnasta ensi viikolla.

Kanta-Hämeen aluehallitus päätti yksimielisesti esittää aluevaltuustolle, että hyvinvointialuejohtajan virkaan valittaisiin Järvenpään kaupunginjohtajana työskentelevä Olli Naukkarinen. 43-vuotias Naukkarinen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Aluehallitus päätti asiasta kokouksessaan Lopella 16. toukokuuta.

– Meillä oli paljon hyviä hakijoita, mutta päätös oli yksimielinen. Hakuprosessi on ollut perusteellinen ja monivaiheinen. Kokonaisarvion perusteella Naukkarisella on parhaat ja monipuolisimmat edellytykset toimia menestyksellisesti hyvinvointialuejohtajan virassa, toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola (sd.).

Henkilöarvioinneissa oli mukana kolme muuta hakijaa: Lauri Inna, Tero Järvinen ja Sally Leskinen. Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajasta 24. toukokuuta. Aluehallituksen esittämän ehdokkaan lisäksi valtuusto voi valita tehtävään myös jonkun muun kelpoisuusehdot täyttävän hakijan.

Kanta-Hämeen hyvinvointialuejohtajaksi haki peräti 24 henkilöä, joista yhdeksän haastateltiin. Valintaprosessia on hoitanut aluehallituksen nimeämä arviointiryhmä eli aluevaltuuston puheenjohtajat Sanni Grahn-Laasonen (kok.), Pirjo Alijärvi (sd.), Mika Lartama (ps.) sekä aluehallituksen puheenjohtajista Kaisa Lepola (sd.), Juha Isosuo (kok.) ja Johanna Häggman (kesk.). Valintaprosessissa on avustanut rekrytointikonsultti Maija Talvinen Wilma Consulting Oy:sta. 

Kanta-Hämeen hyvinvointialuejohtaja valitaan aluevaltuuston kokouksessa 24. toukokuuta klo 18 Riihimäellä. Kokous striimataan suorana Oma Hämeen Youtube-kanavalle.