Nuorisotyöntekijä vastaa nuorille Instagramissa ja Snapchatissä

Maanantaina käynnistyi Mitä kuuluu? -chatkokeilu lapsille ja nuorille. Kampanjan aikana nuorisotyöntekijän kanssa voi viestitellä Instagramin tai Snapchatin kautta. Murheista tai mieltä painavista kysymyksistä voi siis kertoa sosiaalisen median välityksellä ammattilaiselle, jonka työtä on ohjata ja auttaa.

Kokeilu on käynnissä 17.12.2018 – 18.1.2019. Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyöntekijä vastaa viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä, myös joulun välipäivinä. Kaikki Hämeenlinnan seudun 12–25-vuotiaat ovat tervetulleita viestittelemään. Kampanjaa järjestää Kanta-Hämeen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (LAPE).

Nuorisotyöntekijän löydät instasta ja snäpistä @nuorisotyohml.

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun