Paras mahdollinen + esittää: ART feat. sote

Paras mahdollinen + on neliosainen seminaarisarja, jossa etsitään parasta mahdollista mallia siihen, miten sosiaali- ja kulttuuriala voivat yhdessä vaikuttaa osallisuuden toteutumiseen yhteiskunnassa ja kuinka esimerkiksi taide- ja luontolähtöiset palvelut tulee huomioida sotepalveluissa ja -valmisteluissa.

Seminaarisarja on suunnattu palveluiden käyttäjille, tuottajille, sosiaalialan henkilöstölle ja päättäjille sekä kulttuurialan henkilöstölle ja toimijoille. Sarjassa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja taide- ja luontolähtöisten palveluiden vaikuttavuudesta ja esimerkkejä jo toimivista palveluista. Palvelun käyttäjät ja heidän läheisensä kertovat kokemuspuheenvuoroissa konkreettisista vaikutuksista yksilötasolla.

ART feat. sote – puhetta taiteen vaikuttavuudesta

Seminaarisarjan toinen osa ”ART feat. sote – puhetta taiteen vaikuttavuudesta” pidetään 21.11.2018 klo 17–20 Riihimäellä (Punainen talo, Pohjoinen Asemakatu 10). Tila on esteetön.

Seminaarissa kuullaan muun muassa Markus Karekallasta, joka on ohjannut teatteria Riihimäen vankilassa sekä Arts equal -hankkeen tutkijaa Liisa Jaakonahoa. Seminaarin työpajaosuuden vetää räppäri MC Koo. Riihimäen nuorisoteatterin rehtori Sanna Saarela kertoo esimerkein teatterin tekemisen voimauttavista vaikutuksista.

Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi pyydetään 16.11.2018 mennessä Ilmoittaudu tästä

Seminaarisarjan seuraavat tilaisuudet pidetään

12.2.2019 Forssassa
8.4.2019 Hämeenlinnassa.

Seminaaripäivät ovat sisällöiltään erilaisia sekä toisiaan tukevia.

Open Call

Oletko taide- tai luontolähtöisten palveluiden tuottaja? Etsimme hyviä esimerkkejä Hämeestä, joita voimme esitellä osana seminaarisarjan ohjelmaa. Samalla kartoitamme kulttuuri- ja luontolähtöisten palveluiden nykytilaa Hämeessä. Ota yhteyttä seminaarijärjestäjiin ja kerro lisää palvelustanne.

Lisätietoa:

Paras mahdollinen + -seminaarisarjaa koordinoi laaja-alainen työryhmä, jonka tavoitteena on taide-, kulttuuri- ja luontolähtöisten palveluiden huomioiminen osana sote- ja maakuntauudistusta toiminnallisesti ja rakenteellisesti.

Sirpa Ylikerälä, sosiaalihuollon projektiasiantuntija Oma Häme / Hämeen Liitto, sirpa.ylikerala@hame.fi 050 505 3746

Elisa Lientola, läänintaiteilija Taiteen edistämiskeskus, elisa.lientola@taike.fi 029 5330894

Päivi Lilja, toiminnanjohtaja Kettuki, paivi.lilja@kettuki.fi 044 0405107

Anna Vesén, vt. kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö, anna.vesen@riihimaki.fi 040 3304701

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun