Millainen on tulevaisuuden terveyskeskuksesi? Vastaa ja vaikuta!

Mitkä asiat tekevät sinut tyytyväiseksi käyttäessäsi terveyskeskuspalveluita? Entä millainen tulevaisuuden terveyskeskuksen pitäisi mielestäsi olla? Vastaa kyselyyn tämän linkin kautta tai täytä palautekortti omalla terveysasemallasi Hämeenlinnan Viipurintiellä, Tervakoskella tai Riihimäellä.

Kysely liittyy Kanta-Hämeessä meneillään olevaan Huomisen terveyskeskus -hankkeeseen, jossa tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta ja vahvistaa terveysasemien kilpailukykyä. Ensimmäisessä vaiheessa mukana ovat Hämeenlinnan Viipurintien terveysasema, Janakkalan Tervakosken terveysasema ja Riihimäen terveysasema. Hanketta on tarkoitus jatkaa siten, että vuoden 2020 loppuun mennessä mukana ovat olleet kaikki Kanta-Hämeen terveysasemat.

Lisätietoa:

projektipäällikkö Auli Anttila, Oma Häme, auli.anttila@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun