Huomisen terveyskeskus rakentuu Kanta-Hämeessä

Kanta-Häme on päässyt mukaan Huomisen terveyskeskus -valmennukseen, jossa tavoitteena on vahvistaa julkisten terveyskeskusten kilpailukykyä avoimilla markkinoilla. Sitran rahoittamaan valmennukseen haki Kanta-Hämeen maakunta- ja sote-uudistusta valmisteleva Oma Häme yhdessä maakunnan terveyskeskusten kanssa. Sitra valitsi hakemusten perusteella valmennukseen kaksi maakuntaa, Lapin ja Kanta-Hämeen.

Ensimmäisessä vaiheessa valmennukseen tulevat mukaan Hämeenlinnasta Viipurintien terveysasema, Janakkalasta Tervakosken terveysasema ja Riihimäen terveysasema. Hanketta on tarkoitus jatkaa siten, että vuoden 2020 loppuun mennessä valmennuksessa ovat olleet mukana kaikki Kanta-Hämeen terveysasemat.

– On hienoa, että maakuntamme valittiin mukaan valmennukseen. Tästä alkaa matka kohti uudenlaista terveysasemien toimintakulttuuria, jossa tavoitteena ovat entistä asiakaslähtöisemmät palvelut ja toimiminen kilpailuilla markkinoilla, toteaa projektipäällikkö Auli Anttila Oma Hämeestä.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Auli Anttila, Oma Häme
p. 050 512 1249, auli.anttila@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

3 Kommenttia

Osallistu keskusteluun