Hämeen liitto hakee sote-koordinaattoria Oma Hämeeseen

Tule rakentamaan Kanta-Hämeen maakuntaa!

Hämeen liitto hakee

sote-koordinaattoria

Kanta-Hämeen maakunta- ja sote-uudistusta valmistelevaan Oma Hämeeseen. Oma Hämeessä historiallista hallintouudistusta valmistelee kanssasi 25 osaavaa asiantuntijaa. Tehtävä on valtion rahoittama, ja se täytetään määräaikaisena 31.12.2019 saakka.

Sote-koordinaattorin tehtävänä on koota ja sovittaa yhteen maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon valmistelu ja toimeenpano yhdeksi kokonaisuudeksi. Koordinoinnin kautta varmistetaan uudistukselle asetettujen sosiaali- ja terveydenhuollon tavoitteiden toteutuminen.

Sote-koordinaattorina olet johtoryhmän jäsen. Sote-tiimissäsi toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon valmistelijat sekä LAPE- ja I&O-hankkeiden muutosagentit. Esimiehenäsi toimii sote-muutosjohtaja.

Sote-koordinaattorilta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa sosiaali- ja terveydenhuollon prosessien tuntemusta sekä tietoa maakunta- ja sote-uudistuksen kokonaisuudesta. Lisäksi arvostamme kykyä kokonaisvaltaiseen ajatteluun, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, johtamiskokemusta ja verkostoitumistaitoja.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 23.3.2018 klo 15.00 mennessä osoitteella hameenliitto@hame.fi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antavat muutosjohtaja Jukka Lindberg, p. 040 595 0631 ja muutosjohtaja Matti Lipsanen, p. 050 506 0697.

www.omahame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun