LAPE-hankkeen kick off -tilaisuus 22.8.

Kanta-Hämeen maakunnan lapsi- ja perhepalvelujen (LAPE) kehittämishankkeen kick off-tilaisuus järjestetään 22.8.2017 klo 9-11.30. Paikkana on Hämeen ammattikorkeakoulu, Visamäki.

Aamupäivällä esittelemme hankkeen kaikki toteuttajat ja heidän roolinsa hanketoiminnassa. Sosiaali- ja terveysministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön edustajat tuovat valtion terveiset. Iltapäivällä jatketaan Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun työpajasarjan aloitustilaisuudella.

Oma Hämeen lapsi- ja perhepalvelujen (LAPE) kehittämishankkeen tavoitteena on rakentaa maakuntaan nykyistä lapsi- ja perhelähtöisemmät, vaikuttavammat, kustannustehokkaammat ja paremmin yhteen sovitetut palvelut. Hanke edistää maakunnan muutostyötä ottaen huomioon asiakaslähtöisyyden ja osallisuuden sekä erilaiset asiakasryhmät ja palvelutarpeet.

Hanke luo perustaa toimintakulttuurin muutokselle ja maakunnalliselle perhekeskusverkostolle, johon lasten ja perheiden erityistason palvelut jalkautuvat. Kuntatoimijoiden lisäksi hankkeessa on mukana yksityisiä palveluntuottajia, yhdistyksiä ja seurakuntia. Hanke liittyy maan hallituksen valtakunnalliseen kärkihankkeeseen Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma.

Lisätietoja: projektipäällikkö Satu Raatikainen, puh. 050 352 3178

Tervetuloa!

Kick off tilaisuuden ohjelma

Ilmoittautumislinkki

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun