Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän ja sairaanhoitopiirin neuvottelut käyntiin

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä (FSHKY) ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri (KHSHP) ovat käynnistäneet neuvottelut yhteistyöstä ja työnjaosta.

– Maakunnan ja Oma Häme -valmistelun näkökulmasta neuvottelujen käynnistyminen on erittäin myönteinen asia. Tuemme yhteistyötä ja työnjaon suunnittelua kaikin tavoin, muutosjohtaja Jukka Lindberg toteaa.

FSHKY ja KHSHP ovat sopineet, että työnjakoa suunnittelee eteenpäin kolme työryhmää: 1) operatiivisten erikoisalojen ryhmä, 2) konservatiivisten/ muiden erikoisalojen ryhmä ja 3) päivystyksen ryhmä. Näiden työryhmien lisäksi käynnistetään myöhemmin neljäs ryhmä, joka käsittelee toiminnallisten muutosten vaikutuksia rahoituskysymyksiin.

Yhteistyön ja työnjaon suunnittelua ohjaa ohjausryhmä, johon kuuluvat FSHKY:stä johtava lääkäri Taina Hammaren ja yhtymäjohtaja Juha Heino sekä KHSHP:stä johtajaylilääkäri Seppo Ranta, palvelutuotantojohtaja Petrus Kukkonen ja hallintoylihoitaja Kirsi Leino. Työryhmät kootaan käynnistyspalaveriin 8.9., ja loppuyhteenveto esitellään 5.10.

FSHKY ja KHSHP informoivat neuvottelujen etenemisestä sopivassa vaiheessa myös Forssan seudun kuntia ja hyvinvointikuntayhtymän henkilöstöä.

Lisätietoja:
muutosjohtaja Jukka Lindberg, puh. 040 595 0631


Neuvottelut liittyvät terveydenhuoltolain uudistukseen sekä päivystystä, erikoissairaanhoitoa ja ensihoitoa koskevien asetusten muutoksiin. Lue lisää muutoksista alueuudistus.fi-sivuilta.

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun