Tietohallinnon asiantuntija Oma Häme -valmisteluun

Johanna Tulander-Välkki aloitti 16.1. Oma Häme –valmistelussa tietohallinnon asiantuntijana. Johanna toimii 50-prosenttisena projektiasiantuntijana kesäkuun 2017 loppuun asti. Lisäksi hän työskentelee 50-prosenttisesti Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä tietohallintopäällikkönä. Johannalla on monipuolinen työkokemus ohjelmistoalalta, sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmistä ja erityisesti järjestelmien integroinnista.

– Keskeisin tehtäväni on maakunnan tietojärjestelmien yhdistäminen. Esimerkiksi yksin Forssan seudulla on käytössä yli 100 erilaista järjestelmää. Tartun innolla työhön, vaikka tekemistä riittää. Myös valtakunnallisesti on käynnissä useita ICT-hankkeita, jotka tulee ottaa valmistelussa huomioon, Johanna kertoo.

Johanna on toiminut Oma Häme -valmistelussa Tietohallinto ja sähköinen asiointi –työryhmän puheenjohtajana ja osallistunut sote-toimintaohjelman valmisteluun. Toimintaohjelmaluonnoksessa tavoitteena on, että maakunnan tietohallinto mahdollistaa tehokkaat palveluprosessit.

Johannan yhteystiedot: puh. 050 372 6199, johanna.tulander-valkki@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun