LAPE-muutosagentin työ Kanta-Hämeessä käyntiin

Jari Pekuri aloitti 1.12.2016 Oma Häme -valmistelussa lapsi- ja perhepalvelujen (LAPE) muutosagenttina. Jari  on työskennellyt Hämeenlinnan kaupungilla lasten ja nuorten kasvua tukevien palvelujen tilaajapäällikkönä. Hän on ollut myös Oma Hämeen lapset, nuoret, perheet -työryhmän jäsen ja osallistunut LAPE-kärkihankehakemuksen valmisteluun.

LAPE-muutosagentin työ rahoitetaan sataprosenttisesti valtionavustuksella. Muutosagentti edistää ja koordinoi sosiaali- ja terveysministeriön Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman tavoitteiden toteuttamista tulevassa maakunnassa. Agentti luo hyvät edellytykset ja kehitysmyönteisen ilmapiirin muutosohjelman toteutumiselle.

– Olen erittäin innostuneena aloittamassa uutta tehtävää muutosagenttina maakunnassa, jossa on jo paljon hyvää ja suuria mahdollisuuksia entistä laadukkaampien ja vaikuttavampien palvelukokonaisuuksien rakentamiselle, Jari Pekuri kertoo.

Jarin yhteystiedot: jari.pekuri@hame.fi, p. 050 598 4101

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun