Kommentoi luonnosta sote-toimintaohjelmaksi!

Millaisia ovat Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tulevaisuudessa?

Syksyn 2016 aikana Oma Hämeen asiantuntijatyöryhmät ovat työstäneet sote-toimintaohjelmaa. Tavoitteena on kehittää maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja vuosina 2017-2018. Palvelujen järjestäminen siirtyy maakunnan vastuulle 1.1.2019 alkaen.

Nyt kaikilla maakunnan asukkailla, sosiaali- ja terveysalan järjestöillä sekä eri asukasfoorumeilla on tilaisuus kommentoida toimintaohjelmaluonnosta. Kommentoida voi vapaasti niitä kohtia, joita haluaa. Toivomme erityisesti kommentteja siitä, pitääkö toimintaohjelmaa täydentää joiltakin osin. Kommentointiaikaa on 15.1.2017 saakka.

Vastaajien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti vastaajan valitsemaan hyvinvointia edistävään kohteeseen Kanta-Hämeen maakunnan alueella. Arvontaan osallistutaan ilmoittamalla kyselylomakkeen lopussa oma nimi ja puhelinnumero. Kaikki kommentit käsitellään nimettöminä.

Lisätietoja toimintaohjelmasta antavat:
– muutosjohtaja Jukka Lindberg, 040 595 0631, jukka.lindberg@hame.fi
– projektikoordinaattori Marjo Lindgren, 046 922 6643, marjo.lindgren@hame.fi

Kommentointilomakkeeseen liittyvät kysymykset:
– projektiassistentti Leena Rantala, 050 436 6371, leena.rantala@hame.fi

Toimintaohjelmaluonnos
Kommentointilomake

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun