Maakuntauudistuksesta seminaari henkilöstölle

Maakuntauudistus on historiallisesti suurin julkisen hallinnon toimintojen uudelleenjärjestely. Uudet maakunnat aloittavat työnsä 1.1.2019. Parhaillaan maakuntauudistus on esivalmisteluvaiheessa niin Kanta-Hämeessä, kuin muuallakin Suomessa.

Hämeenlinnassa järjestetään henkilöstölle suunnattu Maakuntauudistusseminaari tiistaina 25.10.2016. Seminaari on tarkoitettu maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden henkilökunnalle, poislukien sote-henkilöstö, joita koskeva valmistelu on Kanta-Hämeessä edennyt jo pidemmälle.

Ilmoittautuminen keskitetysti oman organisaation kautta 14.10.2016 mennessä. Seminaaritilan koon vuoksi osallistujamäärä paikan päällä on rajallinen. Seminaarin järjestää Kanta-Hämeen maakuntauudistuksen valmisteluryhmä.

Seminaaria voi seurata myös reaaliaikaisesti tästä linkistä Oma Häme Youtube -kanavalla. Video on katsottavissa myös myöhemmin tallenteena.

Lisätietoja:
Matti Lipsanen, muutosjohtaja, Hämeen liitto, p. 050 506 0697

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

1Kommentti
 • Avatar
  Sari Rautio
  Posted at 12:28h, 13 lokakuun Vastaa

  Hyvä OmaHäme syntyy yhdessä tehden. Samalla kun yleensäkin omaa työtä kehitetään, on viisasta kehittää yhdessä ja yhteisiä tavoitteita kohti. Henkilöstön mukana oleminen aidosti, yhteisessä viitekehyksessä, on tärkeää ja onnistuu hyvällä tavoitteenasettelulla ja suunnittelulla. Tässä oiva blogi aiheesta https://www.sitra.fi/blogi/tyoelaman-laatu/onko-toiminnallisuus-hukassa-maakunta-ja-sote-uudistuksessa
  Tärkeää on varmistaa tiedonkulku suuntaan ja toiseen, sekä se kehittämisen nivominen omaan arkeen. Johtamiskysymys, myös!
  Iloa arkeen,
  Sari Rautio, kh pj Hämeenlinna

Osallistu keskusteluun