Kanta-Hämeen sote-uudistuksen muutosagentit valittu

Muutosagenteiksi on valittu vanhuspalvelujen palvelualuejohtaja Annukka Kuismin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymästä sekä tilaajapäällikkö Jari Pekuri Hämeenlinnan kaupungin lasten ja nuorten kasvua tukevista palveluista.

Ikäihmisten ja omaishoidon muutosagentin, Annukka Kuisminin, keskeisin tehtävä on muodostaa Kanta-Hämeen maakuntaan yhteen sovitettu iäkkäiden palvelujen kokonaisuus.

Lapsi- ja perhepalvelujen muutosagentin, Jari Pekurin, keskeisin tehtävä on edistää ja koordinoida sosiaali- ja terveysministeriön Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman tavoitteiden toteutumista Kanta-Hämeessä.

Muutosagentit aloittavat työnsä marraskuun aikana ja työskentelevät maakunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen parissa Oma Hämeessä vuoden 2018 loppuun asti. Oma Häme valmistelee Kanta-Hämeen sote- ja maakuntauudistusta, ja sen kotipesänä toimii Hämeen liitto.

Lisätietoja
Jukka Lindberg, projektipäällikkö
puh. 040 595 0631
jukka.lindberg@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun