Ministeri Juha Rehula tiistaina Hämeeseen

Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula vierailee Hämeenlinnassa tiistaina 13.9.2016.

Vierailu on osa ministeri Rehulan maakuntakierrosta. Ministeri järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille keskustelutilaisuuksia sote-uudistuksesta kaikissa maakunnissa. Tilaisuudet ovat avoimia tilaisuuksia kuntien, kuntayhtymien, maakuntien, oppilaitosten ja järjestöjen sote-toimijoille ja päätöksentekijöille.

Tilaisuudessa sote-uudistukseen liittyvää lakikokonaisuutta ja uudistuksen etenemistä esittelevät ministeri Juha Rehula, alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti ja hallitusneuvos Pekka Järvinen. Lisäksi tilaisuudessa on maakunnan omien sote-toimijoiden puheenvuoroja sekä mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun.

Ministeri Rehulan maakuntakierros

Lisätietoja

Jukka Lindberg, projektipäällikkö
puh. 040 595 0631
jukka.lindberg@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun