Saammeko esitellä: henkilöstöfoorumi

Oma Hämeen henkilöstöfoorumi kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan henkilöstön edustajat. Oma Häme -uudistus vaikuttaa yli 6 000:een sosiaali- ja terveysalan työntekijään, kolmannen sektorin toimijoihin, järjestöihin, yrityksiin ja sidosryhmiin.

Tarkoituksena on, että henkilöstöfoorumi edistää muun muassa tiedonkulkua, henkilöstön osallistumista Oma Hämeen valmisteluun ja henkilöstön näkökulmien huomioimista.

– Saamme monipuolisen foorumin, joka on linkki henkilöstön ja valmistelun välillä. On tärkeää, että henkilöstö tietää mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu, Oma Häme -hankkeen projektipäällikkö  Jukka Lindberg sanoo.

Lisätietoja
Jukka Lindberg, projektipäällikkö, puh. 040 595 0631, jukka.lindberg@hame.fi

Oma Häme
Oma Häme

Meitä varten

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun